Розглянуто Григорій Ярошенко для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Ярема

Кошовий отаман
Реєстрування
31 Гру 2024
Дописи
27
Реакції
63
Бали
73
Вік
22
1.Серго Голд
2.Віктор Ярема
3.Суть Скарги
Під час спілкування з гравцем Григорій Ярошенко він чітко Висловив Свою позицію стосовно образи адміністрації.На прикладі Григорія Був конкретний приклад конфлікту Інтересів адміністратора Тетяни Делігіоз та Григорія Ярошенка,а саме в тому, що адміністратор не компетентно поставився до своїх обов'язків та мав Конфлікт з Григорієм.У своєму Випадку скажу ,що даний гравець дійсно робить на сервері онлайн,Вайб та ситуації в яких гравцям хочеться грати.В тому числі і Державних Організацій.які намагаються його зловити для того щоб він поніс покарання згідно закону.Але чим мені подобається Григорій ,Що у своїх принципах Він не похитний.Він завжди готовий понести справедливе покарання,але коли в його життя стукає несправедливість він і діями і словами намагається це вирішити.Дуже прошу зняти покарання у вигляді Образи адміністрації так як я сиджу на багатьох стрімах у Гравців і повірте Григорій у Вас це скарб.Це людина яка дійсно заслуговує поваги навіть,як ворог.А ворогів теж потрібно поважати
4.доказу видачі покарання немає.Видавав Серго Голд
5.Точної дати теж не знаю але прошу розбанити даного гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі