Роберт Рокс
Поважний гравець
- Реєстрування
- 27 Тра 2023
- Дописи
- 323
- Реакції
- 230
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко
- Особистий нікнейм: Роберт Рокс
- Суть скарги: Звертаюсь до надавача послуги ГТА Україна. Нещодавно відбулось ряд значних порушень зі сторони учасників які представляють ВРУ, про що було складено скарги, та додатково повідомлено адміністрацію. Але замість цього, щоб керівництво розібралось та покарало винних відбулись зливи гравців. Монтіп декілька днів поспіль "кормив обіцянками" вийти на звязок, щоб розібратись в ситуації, а на томість не те що не розібрався і не відповів на скарги, а дозволив злити мене в бан на 14 днів адміністратора, якому я скаржився на його підлеглих учасників ВРУ, які стверджували, що в Україні немає війни. Це вже не ігри коли публічно заперечують війну в Україні! За це передбачена кримінальна відповідальність. Але найбільше мене вразило те, що вияснилось чому таке стверджували, бо за словами президента він вирішує, чи вводити військовий стан чи ні, і що це передбачено на всіх серверах. А Монтіп вважає що нічого поганого в цьому немає. Крім того, я написав про цю ситуацію керівнику але він ніяк не відреагував. Отже, якщо це український проект, який відображає життя в Україні, якщо ви шануєте наш всеукраїнськи вклад в нашу боротьбу з агресором, то ви не маєте допускати такої риторики в проекті, навіть якщо це гра про Україну. Тим паче, що заборонено чинним законодавством, що я вказував в оремій скарзі. Якщо це питання буде не вирішеним, то вимушений звернутись з цього приводу у відповідні контролюючі та правоохоронні органи влади. Окремо хочу повідомити про значні порушення умов та правил проекту зі сторони адміністраці, блату та незаконних дій направлених як на шкоду учасникам, так і на шкоду репутації проекту. Деталі повідомлю окремо, якщо власнику буде цікаво.
P.S. Для Монтіпа Коваленка: не потрібно нічого кричати, можете про це не говорити, але заперечувати війну в Україні ви тут не можете ні під яким "соусом", тому що тут грають українці, і це проект про Україну, і тут грають військові, і як нам чути від когось що в Україні немає війни! Багато хто на таку репліку відреагує так само як і я. Для вас це очевидно не проблема, злили в бан тай все. Але мене ваш бан не зупинить, а навпаки. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиц
- Дата походження: 22.02.2025