Розглянуто Гром // by # Maik

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝐁𝐞𝐳𝐝𝐚𝐫 𝐇𝐚𝐫𝐝

𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐 𝟏𝟎𝟎
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
267
Реакції
264
Бали
478
Адреса
United States California
1. Ваш нікнейм та ID: Валера Мотоблок 54244
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Гром
3. Суть скарги:

Хочу подати скаргу на Адміністратора Андрія Грома, а також на гравця Марко Діаса.

Цієї суботи проводилися AFK-капти.

За весь час мого перебування на Картелі на 05 сервері битви за території в понеділок ніколи не проводилися, оскільки в цей день проходили битви за общаки. Саме тому я не очікував, що в понеділок буде кинута терка.

Гравець Марко Діас кинув терку, а саме №12, у понеділок. Я її не прийняв, оскільки навіть не бачив, що вона була кинута, та не думав, що в цей день взагалі проводитимуться битви за території, адже за всю мою історію перебування на Картелі на 05 сервері в понеділок такі битви не проводилися.

Після цього, у вівторок, гравець Марко Діас кидає терку на цей самий час. Цього разу я її прийняв, після чого клан ExsideFamQ виграв територію.

Після перемоги нашого клану гравець Марко Діас подав звіт на видачу території. Адміністратор Андрій Гром цей звіт схвалив та передав територію.

Вважаю, що дана ситуація потребує детальної перевірки, оскільки спочатку в понеділок була кинута терка №12, яку я не прийняв через те, що в цей день битви за території раніше ніколи не проводилися. Після цього вже у вівторок була кинута терка на той самий час, яку я прийняв, і яку виграв клан ExsideFamQ. Попри це, після перемоги територія була передана за звітом Марко Діаса.

Щодо гравця Марко Діаса

На мою думку, у діях гравця може бути порушення правила 4.8. «Обман адміністрації»:
«Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього.»
Покарання: мут до 120 хвилин / бан від 2 днів, якщо порушення буде підтверджено.

Прошу перевірити дії Марко Діаса та встановити, чи не намагався він шляхом подання звіту на видачу території ввести адміністрацію в оману або отримати територію, яку його клан фактично програв.

Якщо факт порушення буде підтверджено, прошу видати гравцю відповідне покарання згідно з правилами.

Також прошу розглянути питання щодо покарання клану, оскільки Марко Діас є його лідером, якщо це передбачено правилами.

Щодо Адміністратора Андрія Грома

Прошу окремо перевірити дії Адміністратора Андрія Грома, який схвалив звіт Марко Діаса на видачу території та передав йому територію після того, як ExsideFamQ виграв терку у вівторок.

Прошу перевірити, чи були у Адміністратора достатні підстави для передачі території, чи враховував він історію кидків терок та чи були дотримані всі правила під час розгляду звіту.

Якщо буде встановлено, що Адміністратор усвідомлював обставини ситуації та свідомо прийняв рішення передати територію з порушенням правил, прошу вжити щодо нього відповідних заходів.

На момент написання цієї скарги територія вже була повернута клану ExsideFamQ. Тому я не ставлю за мету просто повернути територію чи створити зайвий конфлікт. Мені, якщо чесно, не дуже хочеться розбиратися з усією цією ситуацією та витрачати на це свій час.

Проте вважаю, що дана ситуація все одно повинна бути розглянута, оскільки хочу зрозуміти, чи були порушення з боку гравця Марко Діаса та чи правильно в цій ситуації діяв Адміністратор Андрій Гром. Якщо порушення справді були, прошу вжити відповідних заходів згідно з правилами, щоб подібних ситуацій надалі не виникало.

Прошу провести об'єктивну перевірку та надати відповідь за результатами розгляду скарги.

Дякую за розгляд.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Жмяк
5. Дата порушення: 10.09.2026

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,980
Реакції
2,749
Бали
643
ВІтаю, територія вам була повернута та з адміністратором буде проведена бесіда. Щодо гравця Марко Діаса - порушень не виявлено, так як йому сказав це дію зробити адміністратор.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі