Розглянуто Грубе , неодноразове порушення від гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

SanyaA

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
94
Реакції
52
Бали
21
1.Нікнейм гравця: 155834 та Володимир Шаров
2.Особистий нікнейм: Олександр Васильович
3.Суть скарги: Гравець на айді 155834 почав порушувати правила , тобто брав в стяжки в ZZ та вбивав. Порушував він неодноразово, а також в деяких випадках в цьому брав участь його друг на ім'я Володимир Шаров. Коли я був в стяжках я пробував відправити повідомлення в репорт але не виходило. В останній момент я встиг визвати адміна коли був вже в стяжках. Гравець вводив адмінів в заблудження , робив вигляд що то не він узяв в стяжки , тобто просто стояв на місці і казав що не може ходить. Але коли адміністрація тепнула гравця в інше місце , і я побіг за ним , все стало зрозуміло. Також гравець почав ображати гравців в присутності адміністрації. Гравця було покарано. Але було покарано за останній раз коли він взяв мене в стяжки та образив гравців! Але я вважаю що гравець отримав не все покарання , так як порушував це грубо і неодноразово. Примітка: ( В відео немає того як останній раз брав мене в стяжки в присутності адміністрації, тому якщо треба можу спробувати найти та прислати). Також забув доповнити що його друг на ім'я Володимир Шаров взагалі не отримав покарання! З повагою до всієї адміністрації! Олександр Васильович:ukrainegta:
4.Докази (скріншот/відео):Тут
5.Дата порушення: 12.12.2024

Роберт Верховний

Ветеран | Центральна Україна [01]
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
279
Реакції
140
Бали
48
Вітаю Шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу та відповідні докази виносимо вердикт:
Гравці id: 155834 та 155454 порушили Загальні правила
-Порушення правил Ukraine GTA 6.2.1 / 150 хв Деморган
Передбачене покарання
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі