Відмовлено Грубі порушення НПУ, СБУ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
170
Реакції
122
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Артем Бандерівський
2. Нікнейм порушника: Ваня Козачок, Тимофій Чернов, Артем Буркот, Олександр Сокіл
3. Назва організації порушника: НПУ, СБУ
4. Суть скарги:
Ваня Козачок (0:00:06) — гравець почав вимагати покинути територію, перебуваючи біля моїх правих задніх дверей, при цьому вікна авто були зачинені.

5.21.1. "Перетяг RP ситуації" — заборонено примушувати до відігравання без згоди інших сторін, навмисне еротичне відігравання, сексизм, відігравання за іншу людину, а також відігравання речей, які не могли з’явитися у вас без причини.
Покарання: мут 30–90 хвилин.

0:00:35 — Артем Бурко
Гравець порушив правило:

6.1. "FD" (Free Damage) — нанесення шкоди гравцю без вагомої IC-причини.
Покарання: деморган 15–30 хвилин.

Даний гравець жодного разу не підійшов до авто та не постукав у вікно. Законна вимога про покидання території має озвучуватися належним чином (наприклад: «Вітаю, я співробітник СБУ, згідно з …, прошу покинути територію»).

Усі гравці ігнорували мої відігровки, яких було дві:
  • 0:00:35 — перша відігровка
  • 0:00:55 — повторна відігровка, щоб гравці точно її побачили
Гравець Артем Бурко (0:01:08) порушив:

5.21.1. "Перетяг RP ситуації" — примушування до відігравання без згоди інших сторін.
Покарання: мут 30–90 хвилин.

Після цього він почав через функціонал гри витягувати мене, перебуваючи позаду автомобіля, що є грубим порушенням.

Гравець Олександр Сокіл (відео №2, 0:19)
Видно, що він десантується без парашута, що є порушенням:

6.13. "PG" (Powergaming) — уявлення себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження (зокрема стрибки з транспорту на ходу тощо).
Покарання: деморган 15–60 хвилин.

Це очевидно на фото, закріпленому нижче.
1774356905810.png

Тимофій Чернов (00:43) - Переодягнув форму без відігровки, що порушує "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Мої дії:

Коли я відкрив вогонь по працівнику СБУ (01:20), я здійсьнував самооборону, я не відкривав вогонь по всіх працівниках, а захищався від конкретної особи.
Усі дії перед написанням скарги були обговорені з адміністрацією, щоб переконатися у відсутності порушень з моєї сторони.
1774358850800.png

Порушення всіх працівників причетних до рп ситуації:
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн ((тайм фрейм -
  • 0:00:35 — перша відігровка
  • 0:00:55 — повторна відігровка, щоб гравці точно її побачили))
Також були порушення правил Держ:
2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн
Прошу в Адмінстрацію видати покарання максимального виду.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Відео 1
Відео 2
6. Дата порушення:24.03.2025

Вкладення

• 1774358661899.png
    1774358661899.png
    317.4 Кб · Перегляди: 32
Останнє редагування:

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,665
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, будь ласка, надайте повний відеодоказ без обрізок, який містить увесь перебіг ситуації для об’єктивного розгляду скарги.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі