Розглянуто Грубі порушення співробітників СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мага Одесский

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Чер 2024
Дописи
83
Реакції
47
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Владіслав Договіренко 49918
  2. Особистий нікнейм: Тайлер Ігорович
  3. Суть скарги: Стоял я возле своего входа в квартиру (пару метров до метки) заезжает машина СБУ, в ней пару сотрудников, я зашел в свою хату, и написал про ситуацию в клан-чат, в это время я запустил видеофиксацию, кто-то постучал в двери, после чего на мне применили тайзер в интерьере моей квартиры, надели наручники, и без какой -либо проверки повезли в отделение, дорогой до отделения, мне не зачитали миранду, в связи с чем, я считаю, что моя личность была подвергнута оскорблению, я не знал могу ли я воспользоваться адвокатом, или набрать кого-либо из знакомых. таймкоды- 0.00.11, 0.00.20
  4. Докази (скріншот/відео): ютубе
  5. Дата порушення: 30.01.25

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !

Скаргу перенесено до відповідного розділу !

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, передивившись ваші відеодокази та відеодокази спіробітника СБУ, виношу таке рішення:

Так як ви дійсно знаходились в орієнтуванні, до вас приїхав співробітник СБУ і ви це бачили - ви втікли від нього в інтер'єр аби сховатись. Також, ви самостійно відкрили двері у квартиру, коли вам подзвонив співробітник СБУ в двері. Після чого, співробітник СБУ мав перевірити вас по фотороботу, перевіривши ваші документи та повноцінно провести процесуальні дії. Так як цього не відбулось, а частина з процесуальних дій відбулась вже в участку, то сторона співробітника СБУ так само не права.

Тому, ви, гравець Тайлер Ігорович отримаєте покарання: 6.22. "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо). | Варн

Гравець Владислав Договіренко отримає догану за порушення внутрішніх правил порядку затримання громадян.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі