Розглянуто Гс Неоф/Га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіля Азіров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
310
Реакції
296
Бали
81
1. Ваш нікнейм: Кіля Азіров
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги:
Вітаю. Шановна ГА, та Шановний ГС Неоф., прошу вас переглянути скаргу яку я подавав на NigtWind, та видати більш радекальну, та справидливе видання покарання.
На відео доказі булол видно у 07:22, що мій соклановець наїхав на того гравця Дмитро Легендарний (109431), так наїхав, але рахувати за Навмистний таран я вважаю там не правильно, та за ДБ воно також не підходить, тому як він можливо випадкого наїхав на нього, тому як по правилам ПДР там немає ні зебри, ні яких знаків, тому це не є правильним що мого відкинули за Навмистний Таран. Примітка: Я вбив його бо у нас війна.

- 8:04 я вбив гравця Вадим Селазньов (121951), хочу замітити що Адміністратор видав даному гравцю "RK"-24:38, хоть це є не правильне рішання гадаю я, а там можливо на ваш розсуд, у нього є порушення "RPK", тому як він вернувся, та наніс мені шкоду на моменті у моєму відео доказі у 24:42, від того моменту дуже добре видно як він по мені стриляє.

- 9:07 Вбив гравця, припускаю що він із Клану NigtWind, прошу подивитися по логам, тому як з його боку можливо було "RK", Нік Степан Кукуріку (130617), також даний Гравець збивав мені Анімацію, що є порушенням правил: 6.31. "Збив анімації" - Заборонено збивати анімації. | Деморган 30-60 хвилин / Варн.
Також від нього було порушення "PG", я коли стриляв по другим, він бив мене, та біг на озброєну особу, яка стриляла, та попадала під пулі, що не є правильним по РП. Порушення - 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин.

Також прошу даного Адміністратора дати якусь обгрунтиовану відповідь, якщо не буде відповіді, прошу покарати даного Адміністратора згідно правил, тому як, мій соклановець постраждав, із-за дій даного Адміністратора, тому як за 1 раз як наїхав, видавати ДБ, не є компитентним рішенням з боку Адміністратора, також Адміністратор можливо, та моє припущення, що від неї був Блат в сторону Даного Клану а саме "NigtWind".
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тема 'R-6774 NigtWind' https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-6774-nigtwind.354039/
5. Дата порушення:28.12.2025

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Скарга розглянута вірно, так як було нанесення урону, а не вбивство

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі