Відмовлено Гс Неоф шалує

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Жов 2023
Дописи
156
Реакції
160
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Дмитро Скакун
  2. Особистий нікнейм:Олександр Бульдозер
  3. Суть скарги:Клани не відігравали Битви за Території (картельні) у події "ПП Битв за Території 2". Мінімальна кількість відіграних територій на день становить 2. Дмитро Скакун написав мені, що надавав кланам усне попередження, однак усне попередження не може тривати 4 дні поспіль — це виглядає як недотримання правил або свідоме введення в оману. Прошу взяти цю ситуацію до уваги.
    Крім того, я звертався до адміністратора з повагою, використовуючи форму звертання "ви", натомість він відповідає мені на "ти", що є непрофесійним. Прошу також розібратися з поведінкою цього адміністратора.
    Подивіться ше в заявки-битви-за-картель можливо там ше є.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    image.png
    image 3.png
    image 2.png
    image.png
  5. Дата походження:06.07.2025

Дмитро Скакун

Південна Україна 05
Реєстрування
26 Лис 2023
Дописи
555
Реакції
334
Бали
68
Вітаю! Так як скарга написана на моє ім'я - хочу прокоментувати.
Почнемо з головного — щодо ситуації з битвами за території. Ви зазначили, що клани не відіграли мінімальну кількість необхідних битв за день. Ознайомившись із доказами, які ви надали, а також із заявками на участь у боях, що були подані кланами — можу з упевненістю сказати: порушень із боку обох кланів виявлено не було. Усі вони дотримувалися встановленого мінімуму щоденних боїв. Щодо клану KurtovFamQ, вони повідомили про бажання знятися з Картелю, після чого ми почали пошук іншого клану на заміну.

Після чого ви зауважили, що я перейшов із вами на «ти» — проте нагадаю, що наша розмова з самого початку розпочалася з «ви». Фраза «почитай новини», яку я вжив, на мою думку, не несе ознак неповаги чи непрофесійної поведінки. Через деякий час ви самі написали, що переходимо на «ти»!

Сподіваюсь, зрозуміло розписав та пояснив. Приємної гри!
Очікуємо відповіді від керівництва.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, переглянувши інформацію щодо днів, у які битви за території не проводились - порушень зі сторони ГС Неоф та кланів не виявлено, так як 2 дні відігравати битви не було можливим через технічні проблеми, що вирішувалось якраз в цей проміжок, за інший день без відігравань були надані усні попередження кланам, а також за 4 день з Вами перерахованих - був вихідний від битв, про що Ви можете переглянути у новинах. Також не зрозуміло, чому Вас цікавить дана тема, якщо клан, у якому Ви перебуваєте не знаходиться на Картелі та не проявляє бажання туди потрапити.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі