Відмовлено Гс держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
434
Реакції
525
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: гс держ
  2. Особистий нікнейм: Райден Лютейший
  3. Суть скарги: взагалі адмін то НРП гравець але данний адмін змінив нікнейм за поставив себе у фракцію НПУ К та став рп гравцем мене повʼязали на тереторію ЗСУ
  4. Зараз розпишу все я було
  5. Мій друг залетів на військову частину на моєму гвинтокрилі та його вбили я хотів забрати гвинтокрил після чого по мені почали стріляти ЗСУ я почав стріляти в відповідь але меня заПГшили взяли в тайзер та в койданки після чого ЗСУ викликали НПУ та приїхав сам гс держ.
  6. ЗСУ коли надав відео докази мого порушення але відеодоказ не повний та там не було повної ситуації тому мене повинні були відпустити але НПУ просили в мене документи а саме паспорт просто перевірити коли ТАКОЙ ПРИЧИНИ НЕМАЄ! Я просто псіханув та став афк та скажемо мягко разхуячив все шо тільки можно ! Тобто я рахую що мене посадили без причини. Прошу провести розмову с адміном
  7. та додам- краще на репорти відповідайте .
  8. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  9. Дата походження: 14.08.24

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
Вітаю.
ГС Держ в праві виключати РП адмін для перевірки фракцій та відігравання самого рп.
До Вас йшли на поступки в рп ситуації але Ви вирішили відіграти її в свою користь, що також являється порушенням.
Чи краще відповідати на репорти вже не Вам судити, так як Ви не бачите роботу даного адміністратора.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі