Розглянуто Гусак

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,665
Реакції
1,112
Бали
253
  1. Нікнейм лідера/заступника: Денис Гусаченко
  2. Особистий нікнейм: Артур Лівінгстон
  3. Суть скарги: Данна особа веде себе дуже нагло та ставе себе вище за всіх. Видав мені догану за те що я спитав "Лицемерная ты *********************************** или нет?". Не думаю що за питання у якому можна відповісти негативно є образа, по якій він видав мені догану. Так можливо є порушення, але коли людина каже, що вона може порушувати субординація бо він Полковник і що я забов'язаний його поважати. Це дивно. Цей малий дуже образився, на те що я його не поважаю та звертався на ти. Далі коли він зачитав пункт статута, а саме 2.5. Я запитав у нього, "Чому ти ставиш себе вище за інших?". На що я почув "Тому що я Полковник, а був ти хочаб Майором.". Як кажуть "Дай людині владу, і ти дізнаєшся хто він.". Прошу поговорити з ним на рахунок цього. З доганою частково згодний. Но звільнення це абсурд та притягнуно за вуші.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): малий все фрапсив
  5. Дата походження: 12.07.2025

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, розберусь особисто з заступником лідера, вирішимо ситуацію, та якщо це буде потрібно - ми повернемо вас у фракцію на ваше звання.
Також, щодо слів з приводу догани - я б поступив так само, в сенсі - видав би догану.

Розглянуто.

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Update:
Вітаю, переглянувши відеодоказ від заступника - повністю згодний з його рішенням. Також, ви достатньо там наговорили навіть на покарання у вигляді бану за погрози.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі