Відмовлено ДАЙТЕ ШАНС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Босенко

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
68
Реакції
48
Бали
167
1. Ваш нікнейм:ілля босенко
2. Нікнейм адміністратора ГА-КА
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє 01 сервера!
Звертаюся до вас із проханням ще раз переглянути рішення щодо блокування мого основного акаунта.
Раніше я вже неодноразово подавав оскарження щодо блокування на 04 сервері, однак отримав відмову. У відповідях мені повідомили, що без розблокування на 04 сервері перегляд блокування на 01 сервері неможливий. Посилання на попередні звернення додаю нижче:

СКАРГА 1
СКАРГА 2
СКАРГА 3
СКАРГА 4
СКАРГА 5
Я повністю визнаю свою помилку та не намагаюся уникнути відповідальності. Мені лише дуже шкода втратити основний акаунт на 01 сервері, у який вкладено понад 2500 годин гри. Я дуже шкодую
Якщо проблема полягає саме в акаунті на 04 сервері, то, якщо це можливо і передбачено правилами проєкту, я навіть не заперечую проти його повного видалення. Для мене найважливіше зберегти можливість грати на своєму основному акаунті на 01 сервері.
Я щиро шкодую про те, що сталося, зробив для себе висновки й гарантую, що подібне більше ніколи не повториться.
Прошу вас ще раз розглянути мою ситуацію та, якщо це можливо, зробити для мене виняток.
Дякую за приділений час.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:26.07.2026

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,508
Реакції
626
Бали
409
Вітаю

Використовуючи чіти ви мали усвідомлювати критичність порушення.
Оскарження блокування на 01 сервері неможливе до моменту оскарження та зняття блокування акаунта на 04 сервері. Після розблокування акаунта на 04 сервері ви зможете звернутися із заявкою на розблокування на 01 сервері.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі