ДБР | №171 | 61, 85 | OPEN

Пaвло Грушко

Генерал Нац. поліції Подільського Краю
Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
477
Реакції
91
Бали
73
дбр 2.jpg

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 15/11/2025.
Головний слідчий: Павло Грушко.
Слідча група: Алекс Карпатиченко, Майк Красава.

ОПИС

Я, Полковник Служби Безпеки України - Павло Грушко Михайлович повідомляю про підозру, щодо вчинення громадянином України, працівником національної поліції України, майором Давидом Житомирським (номер паспорту 36787) кримінального правопорушення передбаченим статтею 85 - Образа честі і гідності військовослужбовця, працівника правоохоронного органу або погрози. А також за статтею 61 - Умисне знищення або пошкодження майна.

15.11.2025 об 14:21 працівники служби безпеки України спілкувались з працівниками національної поліції України, перебуваючи перед будівлею головного управління НПУ. Невдовзі діалог було закінчено та працівники СБУ сіли в авто та почали рух. Під час виїзду з паркувального місця, Давид Житомирський вдарив двома руками по кузову авто. Полковник СБУ Майк Красава зупинив авто та покинув транспортний засіб, під час цього Давид Житомирський скоротив дистанцію зі службовим авто та сказа, цитую: "******************************************ки." Після цього даний працівник був затриманий та доставлений до головного управління служби безпеки України.

ФІГУРАНТИ СПРАВИ

Іʼмя: Давид Житомирський
Статус: На волі
Додаткова інформація: Немає

ДОКАЗИ

Відео з боді-камери

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.
Полковник - Павло Грушко
Підпис:

OnlineSignatures.net-360-Pavlo Hrushko .png

Останнє редагування модератором:

Іван Грей

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
13 Лип 2024
Дописи
1,308
Реакції
329
Бали
168
1763243072458.png

Останнє редагування:

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
477
Реакції
91
Бали
73
дбр 2.jpg

Подільсикй край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
20/11/2025.

РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я, Полковник - Павло Грушко, доповідаю про те, що: 15.11.2025 об 14:21, майором національної поліції України Давидом Житомирським було вчинено кримінальне правопурушень по відношенню до полковника Служби Безпеки України, Майка Красави та нанесено ушкодження службовому транспортному засобу СБУ.

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a)
Відеофиксация/Фотофіксація
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 85 та 61 ККУ.
Полковник - Павло Грушко
Підпис:

Знімок екрана (55).png

Вкладення

• OnlineSignatures.net-360-Pavlo Hrushko .png
    OnlineSignatures.net-360-Pavlo Hrushko .png
    40.7 Кб · Перегляди: 15

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
477
Реакції
91
Бали
73
дбр 2.jpg

Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
20/11/2025.
ПОСТАНОВА
про порушення кримінальної справи та прийняття її до провадження

Я, Полковник Павло Грушко, розглянувши повідомлення про злочин №0171, що надійшов від Полковника Павла Грушка та матеріали перевірки
ВСТАНОВИВ:

що 15.11.2025 об 14:21, підполковником національної поліції України Давидом Житомирським було вчинено кримінальне правопурушень передбачене статтею 85 кримінального кодексу України по відношенню до полковника служби безпеки України, Майка Красави а саме: образа честі та гідності працівника правоохоронного органу. Також Давидом Житомирським голіруч було нанесено ушкодження службовому транспортному засобу СБУ що передбачено статтею 61 кримінального кодексу України а саме: умисне знищення або пошкодження майна.

Беручи до уваги, що є достатні дані, що вказують на ознаки злочину, передбачених статтею № 85 та 61 ККУ

ПОСТАНОВИВ:

1) Порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбачених статтею № 85 та 61 ККУ.
2) Кримінальну справу прийняти до свого провадження та розпочати розслідування.

Полковник - Павло Грушко
Підпис:

Знімок екрана (55).png

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
477
Реакції
91
Бали
73
дбр 2.jpg

Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
20/11/2025.
КЛОПОТАННЯ
перед прокуратурою Подільського краю

Я, Полковник – Павло Грушко, прошу Вас, а також заявляю це під страхом лжесвідчення, що у кримінальній справі №0171 є достатні підстави для отримання ордера на допит – Давида Житомирського.

Полковник - Павло Грушко
Підпис:
Знімок екрана (55).png

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
477
Реакції
91
Бали
73
дбр 2.jpg
Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
28/11/2025.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного/свідка

Я, полковник - Павло Грушко, 28 дня 11 місяця 2025 року, допитав свідка/підозрюваного у справі №0171.

Ім'я та прізвище допитуваного: Давид Житомирський
Дата народження: 03.06.1996
Місце проживання: м. Київ, лівий берег
Громадянство: Українське
Місце роботи або навчання: Національна Поліція України
Контактний номер: невідомо

Під час допиту вдалося встановити наступне: Давид Житомирський приносить вибачення працівникам СБУ за образи в їхню сторону. Втім не погоджується з інкрімінованою йому 61 статтею ККУ. По його словах, далі цитую "Там був камінь я об нього споткнувся і руками хотів спастись і прийшлось падать на машину."

(a) Відеоматеріал №1:
video
Полковник - Павло Грушко
Підпис:
Знімок екрана (55).png

Пaвло Грушко

Лідер
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
477
Реакції
91
Бали
73
дбр 2.jpg
Подільський край, КИЇВ,
СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ.
28/11/2025.
ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до прокуратури

Я, Полковник - Павло Грушко, розглянувши матеріали кримінальної справи №0171, під страхом лжесвідчення

ВСТАНОВИВ:
У ході проведення слідчих заходів, після збирання доказів було доведено провину підозрюваного.

ПОСТАНОВИВ:
1. Передати кримінальну справу №0171 на розгляд прокуратури Подільського Краю з подальшою передачею до суду.

Полковник - Павло Грушко
Підпис:
Знімок екрана (55).png

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі