Схвалено ДБ, Провокації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Байден

Christ is the king
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
20
Реакції
43
Бали
23
  1. Нікнейм гравця:#30449 + #8147
  2. Особистий нікнейм:Максим Байден
  3. Суть скарги:Їздив на патрульному авто і в один момент за мною почав їздити білий ролс, я зрозумів, що він провокує і байтить мене, тому ніяк не реагував, після чого цей громадянин декілька раз на швидкості врізався в моє авто(на відео можна побачити перекинуте авто СБУ), так ось коли він врізавшись перекинув моє авто, я викликав співробітника, для того щоб він мене забрав, у цей момент люди навколо почали поводитись неадекватно. А цей самий громадянин на білому авто декілька раз переїхав мене, та встав на мене. Після цього, один із людей дістав зброю, я затримав його і ми від'їхали для перевірки ліцензії. В цей момент в нас влітає беха, задбшивши нас обох.

Попрошу адміністрацію віднестися максимально серйозно, оскільки саме через таких людей у новачків пропадає будь яке бажання вступати до держ. структур. А вони це роблять, бо їх ніхто не карає, це абсолютний абсурд. І це тільки двох хвилинне відео від обличчя працівника СБУ, я думаю не потрібно розказувати, що це трапляється постійно.

4. Докази (Скріншот/Відео):КЛАЦ
  5. Дата порушення:31.08.2024

Дмитро Скакун

Південна Україна 05
Реєстрування
26 Лис 2023
Дописи
555
Реакції
334
Бали
68
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу веношу вердикт:

Гравець: [1034]
Отримає покарання: Music in Voice - /pmute 60, Використання анімації з метою приниження гідності людини - /jail 30,
Схвалено!Образа гравців - /pmute 60-180

Гравець: [43992]
Отримає покарання:DM - /jail 15-30

Гравець: [8147]
Отримає покарання: DB - /jail 15-60
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі