Розглянуто ДБ та ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Тра 2026
Дописи
8
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Назар Малиновський
2. Нікнейм порушника: Ілля Бубнович 240834 й Володимир Огурчік 223895
3. Суть скарги: Я зупинив людину так як вона їхала без номерних знаків, потім приїхали люди та почали заважати проводити процесувальні дії я почав відганяти із зони процесувальних дій згідно статті 17 про ЗУ СБУ, людина яку я зупиняв сіла в другий ТЗ та почала втікати я відкрив вогонь по ТЗ взяв людину в кайданки потім мене почав давити гравець Ілля Бубнович прошу винести покарання: 6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин. також в кінці було застосовано ДМ за гравцем Володимир Огурчік 223895 "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
4. Доказ порушення (скриншот/відео): порушення
5. Дата порушення: 23.07.2026.

Тайм коди: 0:21-зупинка ТЗ, 1:12-проведення процесувальних дій, 3:28-ДБ, 4:30-ДМ

Андрій Кардинал

Модератор | Центральна Україна
Модератор
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
41
Реакції
12
Бали
53
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу та ознайомившись з наданими у ній доказами, виношу наступний вердикт:

Гравець Олександр Дерт (244960) отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 100 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Гравець Володимир Огурчік (223895) отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 140 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин
Гравець Ілля Бубнович (240834) отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 30 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів
Гравець Назар Малиновський (249873) отримує покарання у вигляді муту терміном на 20 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі