Розглянуто ДБ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
130
Реакції
61
Бали
73
1. Ваш нікнейм: 20880
2. Нікнейм порушника: 26515
3. Назва клану порушника: BYAKOS
4. Суть скарги: Я стою на автостраді. Рядом біля мене люди зупинилися почали питатти чому я тут і так далі... Тут їде зелена Тесла Семі та побачила мене зупинилась та повернула на мене та збила поряд людей ( 0:56 ) а потім мене збила ( ЖБ дб 2 ) (0;03) ... На жаль на записі не чутно мого звуки але я хотів щоб людина пояснила наві що вона це робе (Офтопом) Можливо її занесло я так подумав але він почав ще 2-3 рази так робити та один раз автомобіль затаранив. ( жб на дб 2 ( 0:29 )
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 09.12.2025 (В області повітряна тривога була час та дата змінювався)

Олівер Дельта

Мл.Адміністратор | Південна Україна
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
66
Реакції
20
Бали
53
Вітаю, розглянув вашу скаргу і можу винести вердикт:
Максим Шваліковський [26515] - отримує покарання в вигляді - Варн.
6.3.2. "MDB" - Massive Drive By - нанесення шкоди транспорту / гравцям, доведення до несвідомого стану трьох і більше гравців за допомогою транспортного засобу. | Варн
Денис Дуденко [63666] - отримує покарання в вигляді - Мут 60 хвилин.
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Назару Цимбалюку [52134]
- отримує покарання в вигляді - Мут 15 хвилин.
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі