Важливо ДВБ | База Внутрішніх Розслідувань НПУ [Засекречено]

Андрій Кудлаєнко

Генерал НПУ | 03 Східна Україна
Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
314
Реакції
408
Бали
123
Таємно-removebg-preview.png

1782402779063.png

Національна Поліція України
Департамент Внутрішньої Безпеки

Внутрішні Розслідування
- Розділ розроблений виключно для підрозділу ДВБ. В цьому розділі працівники будуть звітувати про проведені внутрішні розслідування.
- Перевіряти протоколи про проведені внутрішні розслідування вправі тільки Голова НПУ, Керівник ДВБ та Заступник Керівника ДВБ.
- Працівники ДВБ після кожного проведеного внутрішнього розлідування зобов'язані звітувати у цей розділ.
- Перевіряючий звіту зобов'язаний відповісти на нього та винести вердикт.

Форма подачі протоколу:
Керівнику ДВБ Тимофію Авенчуку
Від: [Ваше ПІБ]
Дата:[Поточна дата]

Протокол
"Про проведене внутрішнє розслідування"
Я, [Вказуєте вашу посаду/звання та ПІБ], провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти: [Детально описуєте подію].

Додаткова інформація:
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування:
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування:
3. Дата коли сталась подія:
4. Докази(Відео та фото фіксація):
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування:

Підпис:

Код:
[RIGHT][SIZE=4][COLOR=rgb(209, 213, 216)][FONT=courier new]Керівнику ДВБ Тимофію Авенчуку
Від: [Ваше ПІБ]
Дата:[Поточна дата][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/RIGHT]
[CENTER][SIZE=5][COLOR=rgb(209, 213, 216)][FONT=courier new][B]Протокол[/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=rgb(209, 213, 216)][FONT=courier new][B]"Про проведене внутрішнє розслідування"[/B][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[JUSTIFY][SIZE=4][COLOR=rgb(209, 213, 216)][FONT=courier new]Я, [Вказуєте вашу посаду/звання та ПІБ], провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти: [Детально описуєте подію].

[B]Додаткова інформація:[/B]
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування:
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування:
3. Дата коли сталась подія:
4. Докази(Відео та фото фіксація):
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування:[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/JUSTIFY]
[RIGHT][SIZE=4][COLOR=rgb(209, 213, 216)][FONT=courier new]Підпис: [/FONT][/COLOR][/SIZE][/RIGHT]

Тимофій Авенчук👑

Полковник НПУ | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
810
Реакції
791
Бали
153
Генералу НПУ Андрію Кудлаєнко
Від: Тимофія Авенчука
Дата: 26.06.2026

Протокол
Я, Керівник Департаменту Внутрішньої Безпеки, Полковник Поліції, Тимофій Авенчук, провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти, які розписані в документі:
Документ №001 / Розслідування №001 (є державною таємницею, доступ надається за запитом).

Додаткова інформація:
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування: Сенді Хейс/Андрій Тимощук/Дмитро Рендік
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування: В минулому - працівник НП України/Заступник Керівника ДПП, Майор НП України/Заступник Керівника НАВС, Майор НП України
3. Дата коли сталась подія: 25.05.2026
4. Докази(Відео та фото фіксація): Вся доказова частина знаходиться в документі - Документ №001 / Розслідування №001
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування: Доповідні знаходяться в документі - Документ №001 / Розслідування №001

Підпис:
Підпис Тимофій Авенчук.png

Андрій Кудлаєнко

Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
314
Реакції
408
Бали
123

Протокол
Я, Керівник Департаменту Внутрішньої Безпеки, Полковник Поліції, Тимофій Авенчук, провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти, які розписані в документі:
Документ №001 / Розслідування №001 (є державною таємницею, доступ надається за запитом).

Додаткова інформація:
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування: Сенді Хейс/Андрій Тимощук/Дмитро Рендік
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування: В минулому - працівник НП України/Заступник Керівника ДПП, Майор НП України/Заступник Керівника НАВС, Майор НП України
3. Дата коли сталась подія: 25.05.2026
4. Докази(Відео та фото фіксація): Вся доказова частина знаходиться в документі - Документ №001 / Розслідування №001
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування: Доповідні знаходяться в документі - Документ №001 / Розслідування №001

1782504569330.png

Повідомлення
Від: Генерала НПУ Андрія Кудлаєнка

Шановний працівник, ваш протокол було зараховано. Відповідно до загального статуту МВС, Андрій Тимощук отримує попередження за неналежну поведінку під час робочої зміни, та з ним буде проведено сувору бесіду (П.2.22 Глава 2. Загального Статуту МВС). Порушення зі сторони Дмитра Рендіка не виявлено.

Підпис:
Знімок_екрана_2026-06-26_151738-removebg-preview.png
підпис.png

Тимофій Авенчук👑

Полковник НПУ | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
810
Реакції
791
Бали
153
1782676079779.png

Дата: 28.06.2026

Протокол
Я, Керівник Департаменту Внутрішньої Безпеки, Полковник Поліції, Тимофій Авенчук, провів внутрішнє розслідування. Під час цього розслідування я провів слідчі дії і мені відомі такі факти, які розписані в документі: Документ №001 / Розслідування №002

Додаткова інформація:
1. Ім'я та прізвище над ким було проведено розслідування: Ігор Дідусь
2. Звання/посада на якій перебуває працівник над яким проведено розслідування: Інспектор Департаменту Патрульної Поліції, Старший Лейтенант, Ігор Дідусь
3. Дата коли сталась подія: 27.06.2026
4. Докази(Відео та фото фіксація): Все в документі - Документ №001 / Розслідування №002
5. Доповідна від працівника на яким було проведено розслідування: Все в документі - Документ №001 / Розслідування №002

Підпис:
Підпис Тимофій Авенчук.png

Андрій Кудлаєнко

Лідер
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
314
Реакції
408
Бали
123
1782679873529.png

Повідомлення
Від: Генерала НПУ Андрія Кудлаєнка
Дата: 28.06.2026

Я, Генерал Національної Поліції України Андрій Кудлаєнко, розглянувши протокол внутрішнього розслідування №002, що надійшов від Керівника ДВБ Тимофія Авенчука,
ВСТАНОВИВ:
27 червня, 2026 року, близько 18:30, невідоме лице №1 знаходилось на території Центрального Ринку, після чого, почув, про те що невідоме лице №2 розповідає, про те що сьогодні відбудеться рейд на Центральний Ринок. В ході діалогу, невідоме лице №1 отримав інформацію, що невідомому лицю №2 інформацію розповів Інспектор Департаменту Патрульної Поліції, Старший Лейтенант НП України, Ігор Дідусь.
В ході діалогу з самим Старшим Лейтенантом, виявилось, що він спілкується з так званим громадянином України “Міша Садовський”. Було проведено експертизу і виявлено, що невідоме лице №2 - є Громадянином України “Міша Садовський”.
Отже факт підстави з боку Міші Садовського неможливий. А також, Ігор Дідусь не надав письмову доповідну протягом 24 годин, тим самим проігнорував внутрішній наказ №004, порушивши внутрішній статут МВС.

ПОСТАНОВИВ:
1. Звільнити працівника Ігор Дідусь з лав Національної Поліції України по причині - Порушення статуту 2.25.
Примітка: 2.25. Заборонено поширювати тайни слідства, стратегічні завдання, загальне службове становище, склад.
2. Занести Ігоря Дідуся до Чорного списку МВС на 15 днів.

Генерал НПУ - Андрій Кудлаєнко
Підпис:
печатка.png
підпис.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі