- Реєстрування
- 8 Сер 2023
- Дописи
- 1,006
- Реакції
- 934
- Бали
- 213
- Нікнейм гравця: Євген Буйний, Іван Мехед
- Особистий нікнейм: Євген Набанов
- Суть скарги: Євген Буйний нон рп дії, Іван Мехед масові порушення! Перше порушення від Євген Буйний а саме нон рп, він без відігровки вдарив тайзером мене (всі тайм коди вкажу знизу) 2 порушення: порушення субординації від Іван Мехед а саме він до свого спів робітника на ти ( каже відай його мені) 3 порушення нон рп дії а саме він без відігровки вдарив тайзером мене та потім незрозуміло що казав ( мемемеме це все що я зрозумів) 4. порушення він мене кудись забрав нічого не пояснивши! 5 порушення знову нон рп дії а саме витягнув мене без відігровок та не відіграв що повів мене! Які правила в статуті порушив Євген Буйний, та Іван Мехед 2.1. Під час затримання порушник має бути повідомлений про свої права! Євген Буйний нон рп! Іван Мехед порушив 2.4. Не дотримання субординації/Покарання:Догана 3.1. Співробітнику ДКВС заборонено застосовувати вогнепальну зброю/ фізичну силу/спецзасоби без попередження та вагомої причини/Покарання:Догана 3.5. Співробітнику ДКВС заборонено завдавати тілесних ушкоджень ув'язненим/Покарання:Догана Виняток: Непідкорення неадекватна поведінка ув'язненого 3.13 Заборонено нетолерантно ставитись до ув'язнених/Покарання:Догана! NonRP - дії! та ще пару з статуту МВС! тайм коди: 00:14 Нон рп дії, 00:52 порушення субординації, 00:59 вдарив тайзером без відігровки-нон рп, 01:02 почав незрозуміло що казати,01:32 нічого не пояснив! 01:38 витягнув з автомобіля без рп! З повагою Євген Набанов!!!
- Докази (скріншот/відео): відосик
- Дата порушення: 8.10.2023