- Реєстрування
- 12 Чер 2024
- Дописи
- 91
- Реакції
- 35
- Бали
- 63
1. Ваш нікнейм:Нікіта Дарк
2. Нікнейм порушника:Ігнат Пілігріні
3. Суть скарги: По перше не схвалювали мені заявку на зняття догани по друге Тимофій Патрон запропонував мені звільнитися за порушення статуту та переводом в ДСНС після чого Ігнат Пілігріні мене звільнив без переводу до ДСНС порушивши наказ генерала та взагалі вів себе дуже не компетентно до своєї посади. Та якщо я прав в цієї скарзі хочу щоб мені зняли догану та перевели в ДСНС.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): (Рапорти які мені не схвалював Ігнат Пілігріні )
Заява 1:Тиць
Заява 2:Тиць
Заява 3:Тиць
Заява 4:Тиць
Та вот РП Назара Харьковського (друг Ігната Пілігріні) Тиць (РП дуже погане але СХВАЛЕНО!!)
Та вот заява на зняття догани другого гравця Тиць (таке саме РП як в мене)
Трудова книга:Тиць
Докази звільнення:Тиць
5. Дата порушення:30.11.2025
2. Нікнейм порушника:Ігнат Пілігріні
3. Суть скарги: По перше не схвалювали мені заявку на зняття догани по друге Тимофій Патрон запропонував мені звільнитися за порушення статуту та переводом в ДСНС після чого Ігнат Пілігріні мене звільнив без переводу до ДСНС порушивши наказ генерала та взагалі вів себе дуже не компетентно до своєї посади. Та якщо я прав в цієї скарзі хочу щоб мені зняли догану та перевели в ДСНС.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): (Рапорти які мені не схвалював Ігнат Пілігріні )
Заява 1:Тиць
Заява 2:Тиць
Заява 3:Тиць
Заява 4:Тиць
Та вот РП Назара Харьковського (друг Ігната Пілігріні) Тиць (РП дуже погане але СХВАЛЕНО!!)
Та вот заява на зняття догани другого гравця Тиць (таке саме РП як в мене)
Трудова книга:Тиць
Докази звільнення:Тиць
5. Дата порушення:30.11.2025
Останнє редагування: