Розглянуто ДКВС / Бодя Топик / Порушення статуту, порушення графіку роботи, Нон РП дії, МГ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
435
Реакції
569
Бали
113
  1. Нікнейм гравця: Бодя Топик
  2. Особистий нікнейм: Андрій Бенов
  3. Суть скарги: Вітаю!, я приїхав до ЦР з метою виявлення осіб які продають зброю без ліцензії. Далі ми бачимо на відео як гравець на ім'я Бодя Топик каже фразу "Так всьо ти зара відлітаєш на форум" чим порушив правило "МГ". Далі гравець Бодя Топик здійснив порушення статуту ДКВС а саме: 7.2 Заборонено прогулювати робочий день. Покарання: Догана, також гравець Бодя Топик здійснив порушення графіку роботи ДКВС без погодженого рапорту на відпустку. Далі гравець Бодя Топик став на намет чим порушив правило "Нон РП дії". Також прошу не карати гравця Бодя Топик адміністрації але передати керівництву ДКВС дану скаргу щоб вони притягли до відповідальності даного гравця та надали мені відповідь в цій скарзі. (Надіслав відео-доказ через відео-хостинг YouTube) Дякую за увагу! Слава Україні!
  4. Докази (скріншот/відео): Графік роботи ДКВС, Статут ДКВС, Рапорт на відпустку ДКВС, Порушення статуту, графіку роботи та МГ від Боді Топика, Нон РП дії від Боді Топика
  5. Дата порушення: 16.01.2023

Андрій Медвідь

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
1,081
Реакції
1,257
Бали
253
  1. Нікнейм гравця: Бодя Топик
  2. Особистий нікнейм: Андрій Бенов
  3. Суть скарги: Вітаю!, я приїхав до ЦР з метою виявлення осіб які продають зброю без ліцензії. Далі ми бачимо на відео як гравець на ім'я Бодя Топик каже фразу "Так всьо ти зара відлітаєш на форум" чим порушив правило "МГ". Далі гравець Бодя Топик здійснив порушення статуту ДКВС а саме: 7.2 Заборонено прогулювати робочий день. Покарання: Догана, також гравець Бодя Топик здійснив порушення графіку роботи ДКВС без погодженого рапорту на відпустку. Далі гравець Бодя Топик став на намет чим порушив правило "Нон РП дії". Також прошу не карати гравця Бодя Топик адміністрації але передати керівництву ДКВС дану скаргу щоб вони притягли до відповідальності даного гравця та надали мені відповідь в цій скарзі. (Надіслав відео-доказ через відео-хостинг YouTube) Дякую за увагу! Слава Україні!
  4. Докази (скріншот/відео): Графік роботи ДКВС, Статут ДКВС, Рапорт на відпустку ДКВС, Порушення статуту, графіку роботи та МГ від Боді Топика, Нон РП дії від Боді Топика
  5. Дата порушення: 16.01.2023
Бажаю здоровя! Я лідер Державної Кримінальної Виконавчої Служби - Андрій Медвідь
Перегляшувши докази надаю вам відповіді .
Бодя Топик - отримує дві догани та буде проведена бесіда !

Останнє редагування:

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Лідер надав відповідь вище.
Також гравець Бодя Топик[148948] отримає покарання за MG(mute 30хв) та буде видано усне попередження за NonRP дії(це не важке порушення, тому вирішили обмежитись попередженням)
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі