Звіти ДКВС | Електронні заявки на вступ

Максим Алмазов

Генерал ДКВС | Східна Україна
Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
743
Реакції
1,043
Бали
153
IMG_6784.jpeg

Електронна заява на вступ до лав "ДКВС"

Вимоги:

1. Проживати в місті не менше 4 років

2. Фотокопія ваших документів,а саме:
Паспорт громадянина України.
Трудова книга.
Медична книга.
3. Фото соціального рейтингу в додатку Дія.
4. Не мати проблем з законом.

Після схвалення заявки - буде проводитись співбесіда, якщо ви не пройдете - вас не буде допущено до служби в ДКВС.

Правила прийому:

1.Заява,яка подана не по формі - відмова
2.Якщо в поданій заяві, фотокопіям документів більше 10 днів - відмова
3.Якщо фотокопії документів будуть обрізані - відмова

Приклад подання заяви:

Генералу Державно кримінально-виконавчій службі
Максиму Алмазову
Від (ПІБ)

ЗАЯВА

Я, (ПІБ), прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.

До своєї заяви прикріпляю фотокопії наступних документів: (посилання на сайт imgur.com!)

Дата:

Данило Короткіх

Новий гравець
Реєстрування
17 Бер 2026
Дописи
8
Реакції
0
Бали
4
Я, Короткіх Данило Вадимович прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.

До своєї заяви прикріпляю фотокопії наступних документів: ТЮТЯ

Іван Грабус

З-L ДКВС | 03 Сервер
Реєстрування
20 Жов 2025
Дописи
10
Реакції
3
Бали
8
Я, Короткіх Данило Вадимович прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.

До своєї заяви прикріпляю фотокопії наступних документів: ТЮТЯ
Схвалено!
Очікуємо біля АКПП ДКВС

Денис Голубко65

Новий гравець
Реєстрування
4 Сер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
3
Я, Денис Голубко прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.

До своєї заяви прикріпляю фотокопії наступних документів: https://imgpile.com/p/39AV3rS

ДАТА 04,08,2026

Реєстрування
17 Лип 2025
Дописи
34
Реакції
19
Бали
11
Максиму Алмазову
Від Святослава Сокола
ЗАЯВА
Я, Святослав Сокол, прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.

До своєї заяви прикріпляю фотокопії наступних документів:

Дата: 04.08.2026

Максим Алмазов

Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
743
Реакції
1,043
Бали
153
Я, Денис Голубко прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.

До своєї заяви прикріпляю фотокопії наступних документів: https://imgpile.com/p/39AV3rS

ДАТА 04,08,2026
Схвалено!
Очікуємо біля АКПП ДКВС

Максим Алмазов

Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
743
Реакції
1,043
Бали
153
Максиму Алмазову
Від Святослава Сокола
ЗАЯВА
Я, Святослав Сокол, прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.

Дата: 04.08.2026
Схвалено!
Очікуємо біля АКПП ДКВС

Олександр Флоренс

Легенда | Східна Україна
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
430
Реакції
148
Бали
188
Максиму Алмазову
Від Флоренс Олександра

ЗАЯВА

Я, Флоренс Олександр, прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.

ТИЦЬ
Дата: 05.08.2026

Максим Алмазов

Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
743
Реакції
1,043
Бали
153
Максиму Алмазову
Від Флоренс Олександра

ЗАЯВА

Я, Флоренс Олександр, прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.

ТИЦЬ
Дата: 05.08.2026
Схвалено!
Очікуємо біля АКПП ДКВС

Ivanka

Новий гравець
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
Максиму Алмазову
Від Наумов Іван

ЗАЯВА

Я, Наумов Іван, прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.
До своєї заяви прикріпляю фотокопії наступних документів: ТИК: https://postimg.cc/gallery/JHYTtQ9
Дата:06.08.2026

Максим Алмазов

Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
743
Реакції
1,043
Бали
153
Максиму Алмазову
Від Наумов Іван

ЗАЯВА

Я, Наумов Іван, прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.
До своєї заяви прикріпляю фотокопії наступних документів: ТИК: https://postimg.cc/gallery/JHYTtQ9
Дата:06.08.2026
Схвалено!
Очікуємо біля АКПП ДКВС

Реєстрування
7 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
5
Бали
8
Я, Саня Ларкін Сергійович прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.

Тик

Максим Алмазов

Лідер
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
743
Реакції
1,043
Бали
153
Я, Саня Ларкін Сергійович прошу керівництва Державно Кримінально - Виконавчої служби надати мені можливість вступити до лав ДКВС. Зобов'язуюсь сумлінно відноситись до виконання своїх службових обов'язків та працювати на користь народу України.

Тик
Схвалено!
Очікуємо біля АКПП ДКВС

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі