Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ІнформаціяДКВС | Заявки на посаду Полковника ДКВС ( Відчинено )
2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так точно!
3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:Так точно!
4. Чи був у вас досвід на посаді Заступника? Якщо так, то розпишіть:Не був,проте хочу спробувати
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Данило Горват
6. Ваш тег в Telegrammurka6751
7. Ваш логін в Discord:booom_s
8. Ваш справжній вік:14 (є виключення від згс держ-Клікабельно)
9. Які у вас є ідеї для фракції:
Моя ідея полягає у створенні та розвитку підрозділу ГУВ як окремого спеціалізованого підрозділу ДКВС. Я хотів би очолити цей підрозділ та стати його куратором.
У разі призначення я планую:
проводити регулярні тренування та навчання для бійців;
підтримувати дисципліну та високий рівень підготовки;
організовувати участь підрозділу в спецопераціях, охороні особливо важливих об'єктів та інших RP-заходах;
мотивувати співробітників через систему заохочень і внутрішніх відзнак.
Вважаю, що розвиток підрозділу ГУВ зробить ДКВС більш організованою, активною та цікавою для співробітників, а також додасть нові можливості для якісної RolePlay-гри.
Також,головною моєю ідеєю є створити тактичний підрозділ (Щит)Чим він буде займатися?
-Він буде займатися охороною в'язнів топто наприклад: співробітник НК вивіз в-ня на роботу а співробітник підрозділу Щит його охороняю (в-ня)
-Найбільшу роботу цей підрозділ буде давати на охорону наборів для фракцій або ля охорони набору самої фракції ДКВС.
10. Чому саме ви повинні зайняти посаду полковника?:Бо я стресостійкий,відповідальний,активний,вмію працювати з колективом,та роблю цікаві тренування та лекції
11. Місто, в якому живете:Львівська обл.
12. Ваше звання у фракції:Підполковник (проте я вже відстояв свій мін.строк)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.