Розглянуто ДКВС / Муча Яник / FD

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
208
Реакції
110
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Муча Яник #6850642
  2. Особистий нікнейм: Саня Фокс
  3. Суть скарги: Неадекват просто розстріляв мене.
  4. Докази (скріншот/відео): Тайм код 01:00
  5. Дата порушення: 22.11.2024

Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
208
Реакції
110
Бали
48
Неадекват, навіть не дав жодного слова сказати. На територію я не залітав і був не озброєний. Виженіть цього неадеквата, оскільки він не знає, що повинен робити на цій посаді. І які в нього є права. Бути біля території ДКВС не заборонено і спершу потрібно писок відкрити, а не стріляти. Жодного РП - тупо ДМ від фанаря. Неадекват безтолковий - це так, максимально скромна характеристика даного організму.

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
В той час на територію ДКВС був здійснений напад від кланів, бандити лізли з усіх сторін

Владислав Пуля

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
1,615
Реакції
319
Бали
223
Вітаю, шановний гравець!
Я слідкуючий Адміністратор ДКВС Владислав Пуля хочу надати відповідь за заступника лідера ДКВС, що стосовно його дій, на той час.
Слідкуваши за нападом на територію ДКВС у той час готовий надати відповідь: Полковник ДКВС скористався Пункт Пунктом від статуту ДКВС:
7.7. У разі перебування на тереторії ДКВС без нагальної потреби співробітник має право та можливість відкрити миттєвий вогонь.
Ознайомтесь
: Клік
Але, переглянувши докази, можу сказати, що ви не перебували на території ДКВС та по вам було відкрито вогонь та порушено правило серверу стосовно дії: FD.
Полковник поступив не коректно, вважаючи вас за нападника.

[ З полковником буде проведено бесіду]
Очікуйте рішення ГС/ЗГС Держ.

Останнє редагування:

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
На жаль, у зв’язку з нападом, ви опинилися не в тому місці і не в той час. З усіма співробітниками ДКВС буде проведено бесіду щодо можливості нанесення графіті гравцями неофіційних організацій на околицях ДКВС.
А також, Полковник Муча Яник отримує
догану за порушення правил державних організацій.
У разі повторного порушення правил, порушники отримають більш суворе покарання.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі