Зачинено ДКВС// Ніколаєв Станіслав// слив фракцій ДЛЯ ГС ДЕРЖ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
464
Реакції
648
Бали
113
1.Ніколаєв станіслав
2. Федя Морріс
3.
Вітаю, шановний ГС ДЕРЖ. Сьогодні я хочу розповісти про ситуацію, яка сталася з майором ДКВС Ніколаєм Станіславом. На мою думку, ця людина намагається навмисно «зливати» старший склад державних організацій.

Почну з початку. Його призначили на посаду зовсім нещодавно. Вже через кілька днів після призначення він подав скаргу на Службу безпеки України, а саме на підполковника Маркіяна Сологлуба, підполковника Артемія Нижника, Артема Донета та ще одного працівника СБУ, прізвища якого я не пам’ятаю.
Ознайомившись із цією скаргою, я зробив висновок, що майор ДКВС Станіслав детально описував, хто такі підполковники, які вони мають повноваження, та водночас звинувачував їх у численних порушеннях. Він вказував на кожне порушення.
Я був дещо здивований, адже подібні питання можна вирішити через керівництво, особливо якщо не було завдано особистої шкоди. Проте він одразу виніс це на загальний огляд, що, на мою думку, є недоречним. Таке його поводження не сподобалося і представникам СБУ — вони, як я зрозумів, теж розчарувалися у співпраці з ним.
Далі інший випадок. Слідкуючий СБУ Артем Абрикосов, на мою думку, вчинив абсолютно правильно, коли відповів на скаргу П.Майора. с працівниками буде проведена бесіда провів бесіду з певними особами щодо ситуації. Це був коректний і адекватний крок. Але майор ДКВС згодом подав скаргу вже й на Артема Абрикосова, звинувативши його у «блаті», через те, що той сказав, що буде проведена розмова «по блату».
Загалом, перша скарга ще виглядала нормально — кожен має право звернутися зі скаргою на службовця. Але після другої та третьої скарги підряд, ще й на різних осіб, у мене почало складатися враження, що майор ДКВС цілеспрямовано «зливає» склад.
Остаточно мої підозри посилилися сьогодні, коли він подав скаргу вже на мене. У ній він написав, що я поганий працівник, що не знаю законодавства та правил РП. Прошу переглянути цю скаргу та винести рішення.
Ситуація була такою: я був посаджений адміном, але попросив, щоб мене випустили по запасній рації. Можливо, це трохи порушує правила РП, і в такому випадку можна було б просто провести зі мною розмову. Але у своїй скарзі він надав фрап тривалістю понад 40 хвилин та дуже багато тексту, де описував, як я перебуваю на посаді.

4.а зараз я вам надам докази всіх порушень П.Майора на ваш розглядДоказ 0001 фіксація скарги на мене
з зараз я вам роскажу всі порушення Майора
6.20 хвилина Майор дає наказ співробітнику перевести мене в іншу камеру, не маючи на це жодних підстав. При цьому П. Майор просить виконати це доручення іншого, щоб у разі проблем залишитися «невинним». Співробітник, розуміючи ситуацію і не бажаючи цього робити, просто тікає, при цьому сказавши, що я — підполковник. Тим самим він суперечить претензіям П. Майора, який стверджує, що в тюрмі я не є підполковником. З цього моменту ситуація вже виглядала кумедно, і було добре видно досвід та розум.П.Майора

7.30 Наш любимий майор любящий РП сам бере мене в кайданки без РП відігровки Грубе порушення

9.24 Також наш майор суперечить сам собі: спочатку він сказав, що після прибуття ВРУ мене звільнять, а до цього стверджував, що поки я в тюрмі, я не є підполковником.Опять двухличность нашего Майора

23.08 Отримав пояснення від ВРУ, що в діях пана майора немає жодного сенсу.

Далі, у цій ситуації з’являється, як на мене, дуже розумна людина Кирил Духов, який просто загнав майора в глухий кут. Пояснення наведено нижче.

29.48
Пан Кирил запитує, чому я не можу тут знаходитись, на що від майора отримує відповідь: «Ви не знаєте законодавства своєї країни».
Дуже цікава відповідь, адже виходить, що пан майор щось наказує, навіть не знаючи підстав закону та відповідної статті.
це вже стаття ККУ 49 а саме Службова недбалість
31:36 — дуже кумедна ситуація. Майор ДКВС, знаючи, що порушує статтю 49 ККУ Службова недбалість, дає наказ співробітнику затримати громадянина, хоча сам стоїть поруч із ним. На це співробітник перепитує: Точно?

щоб знову у разі чого здатись невиним...

/
/
5.Дата .15.08.2025

Прошу ГС Держ або ЗГС Держ провести бесіду з працівником та пояснити йому, що з іншими організаціями потрібно будувати нормальні робочі відносини, а не займатися зливами.

дякую за увагу

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Лідер
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,134
Реакції
560
Бали
253
Вітаю!
Переглянувши вашу та співробітника ДКВС скарги, можу винести свій вердикт:

До ДКВС вас посадила адміністрація, а співробітники ДКВС, у свою чергу, не мають права випускати гравців, яких посадила адміністрація. Також ви не могли користуватися рацією, так як ви у в'язниці. Якщо говорити на рахунок ДКВС, то викликання ВРУ не мало змісту. Також можна було просто спитати гравця через оффтоп, хто його посадив, відповідно дізнавшись що його посадила адміністрація та нормально пояснити, що ви не маєте права його випускати. З цього ми можемо бачити ситуацію: є порушення від обох сторін та безглузді скарги, які не мають сенсу на форумі. В подальших випадках прошу вирішувати ситуації через керівний склад та через РП, якщо ж, у противному випадку скарги продовжаться, слідкуюча адміністрація буде роздивлятися варіант зливу. Я сподіваюсь що ви почуєте та зробите висновки для себе. Гарної гри на UKRAINE GTA!

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі