Важливо ДКВС | Рапорт на переведення

Хантер Метсон

Лідер ДКВС | Південна Україна
Лідер
Реєстрування
28 Вер 2025
Дописи
84
Реакції
26
Бали
207
дквс_максимально_сжат.jpg

Заявка на переведення до лав ДКВС
​

Форма подачі

Я, (ім’я та прізвище), перебуваючи у фракції (фракція) на званні (звання), подаю рапорт на переведення до лав Державної кримінально-виконавчої служби України (ДКВС). Прошу Вас розглянути мій рапорт та, за можливості, погодити моє переведення до лав ДКВС. Зобов’язуюсь сумлінно виконувати службові обов’язки, дотримуватися статуту, субординації та встановлених правил ДКВС.

До рапорту додаю наступні документи як:

1. Паспорт:
2. Трудова книга:
3. Медична книга:
4. Посвідчення:
5. Фото дозволу на переведення від вашого керівництва

P.S: Переглядати рапорт на переведення може тільки Генерал.

H.Metson♥
​

Данило Томашевський

Південна Україна | ЗСУ | ССО |
Реєстрування
13 Лис 2025
Дописи
33
Реакції
143
Бали
82
Я, Томашевський Данило, перебуваючи у фракції ЗСУ на званні Сержанта, подаю рапорт на переведення до лав Державної кримінально-виконавчої служби України (ДКВС). Прошу Вас розглянути мій рапорт та, за можливості, погодити моє переведення до лав ДКВС. Зобов’язуюсь сумлінно виконувати службові обов’язки, дотримуватися статуту, субординації та встановлених правил ДКВС.
Документи:https://ru.files.fm/u/4gd4amb228hb54g6?ak=54b6e054732e515003ec03357065ed73
​

Саньок Бездарний

Поважний гравець
Реєстрування
27 Сер 2025
Дописи
96
Реакції
121
Бали
222
Я, Томашевський Данило, перебуваючи у фракції ЗСУ на званні Сержанта, подаю рапорт на переведення до лав Державної кримінально-виконавчої служби України (ДКВС). Прошу Вас розглянути мій рапорт та, за можливості, погодити моє переведення до лав ДКВС. Зобов’язуюсь сумлінно виконувати службові обов’язки, дотримуватися статуту, субординації та встановлених правил ДКВС.
Документи:https://ru.files.fm/u/4gd4amb228hb54g6?ak=54b6e054732e515003ec03357065ed73
​
Схвалено!​

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі