Назар Валакас
Козак
- Реєстрування
- 9 Бер 2023
- Дописи
- 57
- Реакції
- 21
- Бали
- 11
- Нікнейм гравця:Рома Георгієв#138941,Олег Патісон#117606
- Особистий нікнейм:Назар Валакас#100491
- Суть скарги:Виходивши з картелю на мене наїхав співробітник ДКВС Олег Патісон порушуючи правила
(7.23 Державним структурам забороняється знаходження на території бункера/картелю)
(7.5 "DB" - Drive By - Навмисне нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу.)
Потім почав стріляти з машини нізащо в GZ (DeathMatch in GreenZone (DM GZ) після чого я вирішив тікати та почати стрілюбу.
Почавши стрільбу співробітник ДКВС Рома Георгієв ударив мене тайзером порушуючи правила
(7.15 NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.)
(7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.)
(NonRp затримання)
Після затримання Олег Патісон образив мене матним словом(ОСК)
Підчас поїздки гравець Рома Георгієв їздив поорушуючи правило
(7.26 "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, а також водіння в неправдоподібній манері.)
Після привезеня мене до ДКВС вони зрозуміло що в них ніяких доказів немає та почали відпіскати мене але після того співробітник Олег Патісон вбив мене.
(7.1 "DM" - DeathMatch. Нанесення шкоди гравцеві або майну без IC причини.)
Прошу покарати гравців справедливо та честно
Прошу набирати Співробітників в фракції хотяб з 15 років - Докази (скріншот/відео):тут
Тайм код:DB: 00:08
DM IN GZ::00:11
NonRp,PG,NonRp Затримання:00:30
Оск:0:57
NRPD:02:00-04:00
DM:05:38
(Натискайте на тайм код) - Дата порушення:15.08.2023