Розглянуто ДКВС неадекват + NonRP + оск.родних + ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
Ваш нікнейм: Остап Ковальчук
Нікнейм гравця: Денис Ярош
Дата порушення: 22.09
Опишіть ситуацію: сидів в тюрмі в ДКВС, лишилось мені 3 хвилини, підійшов до КПП блокпосту, і кажу "Здоров'я бажаю", після цього мене цей неадекват зразу без причини почав в'язати, просто так по мені стріляв, бив без причини, і багато НРП слів від нього було
Скріншот/відео від свого обличчя: оск родни
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: 9:00

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
все правильно он сделал, ты его начал первый оскорблять (***********************************, дурачек и .т.д.) и провоцировать и потом жалобу залил

7.14 - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум. [Подвійне покарання за пунктом, на порушення якого було націлено провокацію]

Ostapigalo

Остап Ковальчук
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
208
Реакції
37
Бали
28
все правильно он сделал, ты его начал первый оскорблять (***********************************, дурачек и .т.д.) и провоцировать и потом жалобу залил

7.14 - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум. [Подвійне покарання за пунктом, на порушення якого було націлено провокацію]
Так, яка провокація? Навіть грубі обзивання в його сторону не було, я просто його обзивав ЛЕГКОЮ формою, я навіть мати в його сторону не говорив, мені треба було мовчати коли мене ДМили, брехали і т.д?

Олекса Довбуш

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
63
Реакції
97
Бали
38
Можу підтвердити неодноразові провокації від гравця Остап Ковальчук. Якщо для вас весело провокувати людей а потім бігати з скаргами на форум, то мені вас відверто жаль. На відео чудово видно, образи та провокування від гравця Остап Ковальчук

Реєстрування
29 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
16
Бали
8
Вітаю!

Гравця "Андрій Ярош" буде покарано за:
6.12 - Образа, кривда родичів, згадування родичів у негативному контексті [Бан на 15 днів]
Гравеця "Остап Ковальчук" буде покарано за:
6.8 - Образа,кривда гравців. [Мут 30 хвилин]

Зачинено.

by ЗГС МВС Миша Адамсон.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі