Одін Білор
BILOR
- Реєстрування
- 22 Жов 2023
- Дописи
- 134
- Реакції
- 55
- Бали
- 33
1. Нікнейм гравця:6870408
2. Особистий нікнейм:Одін Білор
3. Суть скарги:
Був АФК, чую, хтось сигналить. Хотів попросити підвезти, потім вийшов ДКВС-ник, вони почали його дебешити, а потім почалася стрілянина. У результаті ДКВС-ник убив і мене в ЗЗ. Тільки питання — за що? Я просто хотів злізти з автомобіля, я навіть не біг на нього і автомат не діставав, жодним чином не провокував.
4. Докази (скріншот/відео):докази
5. Дата порушення:03.12.24
2. Особистий нікнейм:Одін Білор
3. Суть скарги:
Був АФК, чую, хтось сигналить. Хотів попросити підвезти, потім вийшов ДКВС-ник, вони почали його дебешити, а потім почалася стрілянина. У результаті ДКВС-ник убив і мене в ЗЗ. Тільки питання — за що? Я просто хотів злізти з автомобіля, я навіть не біг на нього і автомат не діставав, жодним чином не провокував.
1.1. Заборонено вбивати гравців / заподіювати шкоду гравцям у зеленій зоні, не залежно від того чи була провокація, RP ситуація.
Виключення: напад / відбиття нападу на державну структуру (узгоджене з адміністрацією), або співробітники захищають свою територію.
Виключення: напад / відбиття нападу на державну структуру (узгоджене з адміністрацією), або співробітники захищають свою територію.
5. Дата порушення:03.12.24
Останнє редагування: