Розглянуто ДКВС DM in GZ | No 341

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
134
Реакції
55
Бали
33
1. Нікнейм гравця:6870408
2. Особистий нікнейм:Одін Білор
3. Суть скарги:

Був АФК, чую, хтось сигналить. Хотів попросити підвезти, потім вийшов ДКВС-ник, вони почали його дебешити, а потім почалася стрілянина. У результаті ДКВС-ник убив і мене в ЗЗ. Тільки питання — за що? Я просто хотів злізти з автомобіля, я навіть не біг на нього і автомат не діставав, жодним чином не провокував.
1.1. Заборонено вбивати гравців / заподіювати шкоду гравцям у зеленій зоні, не залежно від того чи була провокація, RP ситуація.
Виключення: напад / відбиття нападу на державну структуру (узгоджене з адміністрацією), або співробітники захищають свою територію.
4. Докази (скріншот/відео):докази
5. Дата порушення:03.12.24

Останнє редагування:
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
134
Реакції
55
Бали
33
1. Нікнейм гравця:6870408
2. Особистий нікнейм:Одін Білор
3. Суть скарги:Был АФК слышу кто то сигналит,хотел попросить подвезти,потом вылез ДКВС-ник они начали его ДеБешить после начали стрелять,в конечном итогу ДКВС-ник и меня убил в ЗЗтолько вопрос за что,я просто хотел слезть с автомобиля,я даже не бежал на него,и автомат не доставал никак не провоцировал.
1.1. Заборонено вбивати гравців / заподіювати шкоду гравцям у зеленій зоні, не залежно від того чи була провокація, RP ситуація.
Виключення: напад / відбиття нападу на державну структуру (узгоджене з адміністрацією), або співробітники захищають свою територію.
4. Докази (скріншот/відео):докази
5. Дата порушення:03.12.24
перекиньте в держ.організаціі ,переплутав

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
353
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:

Гравець: Бобр Бебрович #6869155 отримує покарання:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин

Гравець: Артем Лямець #6870408 отримує покарання:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Також буде проведена бесіда з співробітником.

Гравець: Одін Білор #6825169 отримує покарання:
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

Примітка:
територія біля воріт ДКВС не є Зеленою Зоною.

З повагою,
Ст. Адміністратор - Данило Шульга

|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі