Розглянуто ДКВС/non rp,багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Швачко

Зам Головного Лікаря | 05
Реєстрування
25 Бер 2025
Дописи
52
Реакції
2
Бали
11
  1. Нікнейм гравця:54414
  2. Особистий нікнейм:Назар Демайнер
  3. Суть скарги: нон рп.багоюз.
  4. Докази (скріншот/відео):тиц
  5. тайм код:0.25-1.30
  6. Дата порушення:24.05.2025
перечитайте будь ласка правила територый ДКВС а потім забігайте томущо ви порушуйте а потім кидаїте жб мені то всеодно я по правилам зробив а ось ви вже порушили якщо потрібно пае адміністратор я придоставлю всі докази іще коли його відпусити і сказали біжи він начав бігати по колу за що його було розстріляно я зробив по статуту та по новим правила тт ДКВС
ось праивла Червона зона - зона, в якій заборонено знаходитись усім громадянам. Якщо ви знаходитесь в червоній зоні - по вас буде відкрито вогонь на ураження.

Останнє редагування:

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, перепрошую за тривалий розгляд скарги.

Гравець 54414 отримає покарання:
6.30. "Стрільба в інтер'єрі" - Заборонена стрільба в інтер’єрі. | Деморган 30 хвилин.

Так як, на жаль, ваш мікрофон на відеозапису не чутно, не можу повноцінно оцінити порушення гравця. Так, факт порушення є - він стосується стрільби в інтер'єрі, за що гравець отримає покарання. Щодо стрільби на території ДКВС - є чітко прописані правила щодо цього, тому так як ви не покинули одразу територію, а почали провокувати бігаючи по колу - можна вважати, що ви робили супротив за що по вам відкрили вогонь на ураження.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі