Відмовлено ДКВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Вакула

Ігровий Помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
243
Реакції
95
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Бодя Сусід [206367]
  2. Особистий нікнейм: Влад Маккалістер
  3. Суть скарги: Я побачив як працівник ДКВС на стройці вдарив людину тайзер( нажаль я не зафіксував це), я підхожу прошу ласково надати посвічення, він надає посвіченя, я починаю запитувати навіщо він це все робить і що він тут забув, на що я чую ''це мій брат я його підвозив'' Я потім запитую навіщо ви у формі його підвозите, на що я чую він сказав що він потрулює і йому дозволив полковник, і підвозить людей у робочий час, я задав питання ''наприклад людина порушила адміністравний кодекс або кримінальний, наприклад вбила людину'' він говоре ''а ви самі знаете відповіть?'' на що я відповідаю так знаю, я повторюю йому можете відповісти на питання так як я зараз бачу і що ДКВС когось вдарив тайзером і говоре що підвозила брата. Після чого ДКВС вийшов з гри під час рп процесу. Прошу віднестися до цієї ситуації строго так як зараз ДКВС не активна на своєї території а також держ.орг!!!
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 08.12.2024

lлля Сьомкін

Ст.Адміністратор | ТВО S.M 02 | Центральна Україна
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
271
Реакції
108
Бали
88
Вітаю шановний гравець.

I3C5wl7.gif
Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт:
Не підлягає розгляду:
Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
I3C5wl7.gif

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі