Відмовлено ДКВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
Нікнейм гравця: На фрапсе
Особистий нікнейм: Хеккі Овнярд
Суть скарги: Вышел из дквс и за мной побежали рыжики типа я сбежал открыли огонь без причины если я не ошибаюсь нельзя открывать огонь по гражданам варн или деморган подбегаю на эпик беру авто сажусь в нее сдаю назад и работник открывает огонь это уже как минимум DM ZZ
Докази (скріншот/відео): Тут
Дата порушення: 27.05.25

Артемка Семечкa

Youtube - Semechka
Реєстрування
2 Лис 2024
Дописи
445
Реакції
341
Бали
123
Вітаю.
Найближчім часом скаргу буде розглянуто.

На розгляді!

Останнє редагування:

Артемка Семечкa

Youtube - Semechka
Реєстрування
2 Лис 2024
Дописи
445
Реакції
341
Бали
123
Вітаю.
Шановний гравцю, розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
На наданому вами відеодоказі чітко видно, що запис було розпочато біля АКПП ДКВС у момент, коли ви тікали з території. Ви самі ж підтверджуєте це у своїх словах: «типа я сбежал». Насправді так, ви здійснили втечу з ДКВС.
Після цього, через деякий час, ви повернулися й здійснили напад на ДКВС, за що й отримуєте відповідне покарання.
На майбутнє рекомендую подавати скарги в більш адекватній та поважній формі. «вышел из ДКВС и за мной побежали рыжики» Є неприйнятними, і лише демонструють ваше ставлення до ситуації.
Замість подібної поведінки вам слід було звернутися до працівників ДКВС, вибачитися, і добровільно здатися. На форумі існує спеціальний розділ «ЧС в'язнів». Якби ви проявили ініціативу, попрацювали додатково 5–10 хвилин вас би не було внесено в ЧС.
З боку працівника ДКВС порушень не виявлено. Його дії цілком коректні. Він діяв згідно з обов’язками, реагуючи на порушника, що втікає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі