Відмовлено ДКВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм:158200
2. Нікнейм порушника:97724
3. Назва організації порушника: ДКВС
4. Суть скарги:Вітаю!Їхавши на ТК мені на зустріч вилетів службовий автомобіль ДКВС який створив дтп,після зупинки мене та інших учасників дорожнього руху ми попросили працівника ДКВС надати свої документи на першу вимогу для виклику старшого керівництва на що даий працівник нас просто ігнорував!тайм код 01:22-01:33- працівника попросили придставитися на вимогу громадянина на що він відмовлявся тим самим порушив пункт правил 2.17. Заборонено ігнорування прохання/скарги/заяви від простих громадян.Слова працівника я не буду давати документи це при тому що рядом знаходиться 3 гравці які маю зброю-6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин | Попередження/Догана!Після всіх ігнорувань коли громадяни просили його надати докуиенти даний співробітник сів в автомобіль та намагався покинути місце ДТП 01:33-01:37-вийшов з авто коли на нього направили зброю! На вілрізку відео 00:15-00:42 він надає неправдиву інформацію про те що він не їхав по зустрічній потім через 1сек суперечить своїм словам і за допомогою направлення зброї показує по напрямку зустрічному що його так як ми бачимо дальше стоїть автобув з його слів витолкав на зустрічну смугу!01:41-01:52-ми надалі вимагаємо під направленням зброї надати працівника документи на що він просто ігнорує і відверто говорить не дам,йому зробили 3 попередження,першим вогонь по працівнику ніхто не відкривав,вогонь був відкритий виключно в цілях самооборони так як працівник вілкрив по мені вогонь 01:55-01:59 при тому шо на нього було наставлено 2 зброї типу М4!Також мо траєкторії можна чітко бачити як знаходиться службове авто працівника та як знаходяться наші автомобілі!
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:15.01.2026

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,675
Реакції
1,298
Бали
253
Вітаю, на наданому відео-доказі відсутній звук вашого голосу, у зв’язку з чим неможливо повністю та об’єктивно оцінити ситуацію. Подайте нову скаргу з відео, на якому чітко зафіксовано ваш голос та перебіг подій.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі