Відмовлено ДКВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Кондрацький

Знання законів та прав надає громадянам силу.
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
138
Реакції
159
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Юрій Кондрацький
2. Нікнейм порушника: Вова Хаймер
3. Суть скарги:
Я прибув до території ДКВС для проходження інтерв'ю, отримавши попередній дозвіл від підполковника Дарія Дартаняновича (підтвердження наявне на відеозаписі, де зафіксовано переписку).

Біля АКПП мене зустріла цивільна особа (ідентифікована як Вова Хаймер) зі зброєю в руках. Дана особа була без форменого одягу та відмовилася надати службове посвідчення. Натомість вона почала поводитися зухвало, вживати нецензурну лексику та погрожувати мені фізичною розправою із застосуванням зброї. Така поведінка є неприпустимою для особи, яка займає високу посаду (Генерал).

Згодом, ймовірно за вказівкою лідера, Дарій Дартанянович повідомив про скасування інтерв'ю. Коли я сів у автомобіль, щоб залишити територію, вищезгадана особа без жодних законних підстав та попереджень відкрила вогонь по моєму транспортному засобу.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 25.04.2026

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
452
Реакції
599
Бали
153
Вітаю! Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Порушення не встановлено. Відповідно до законодавчої бази, після першої вимоги покинути територію громадянину надається 10 секунд для виконання цієї вимоги. Генерал представився, надав посвідчення та висунув вимогу залишити територію. З вашого боку належної реакції на цю вимогу не було, що в окремих випадках може надавати працівнику ДКВС право на застосування вогнепальної зброї.

Водночас повна картина подій відсутня, тому об’єктивно встановити доцільність дій Генерала в конкретній ситуації неможливо.

Якщо ви вбачаєте порушення в діях Генерала в межах RP-процесу, маєте право звернутися зі скаргою до прокуратури.

|| ВІДМОВЛЕНО ||

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі