Розглянуто ДЛЯ Власника!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Ліквід

02 | Західна Україна
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
192
Реакції
245
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: для Admin
  2. Особистий нікнейм: Євген Мілевський
  3. Суть скарги: Я Євген Мілевський, хочу звернутися до власника проекту а саме п.Густілін, хочу поговорити стосовно мого ЧСП та сливу від певних гравців, Отож розпочнімо все розпочалося що я отримав ЧСП за "Розпал Конфлікту" після того я написав оскарження на ім'я Керівника, Спец.Адміна після того я отримав розбан зайшовши в гру я вирішив піти на набір в СБУ Д, після того як я зайшов мені відмовили в наборі, не пред'явивши причину, я почав оскаржувати їхнє рішення і почав просити докази або агрументи, після того прибув Генерал ЗСУ Євген Антонюк, зовсім не розумію його прибуття в данний момент що має Генерал ЗСУ до набору в СБУ Д, після того він почав мені погрожувати своїми повноваженнями та почав їх перевищувати, також після того він мене затримав і передав в НПУ Д. Його дії безглузді, але саме цікаве він написав скрагу на державний портал (форум) Що я не заслуговую грати на цьому сервері, і я заваджаю процесу, прекрасно тобто я отримую ЧСП повторно через мати у Голосовий чат, ПІДЧЕРКУЮ не було згадки родичів тд тп, це була своя суб'єктивна думка яку я висловив в такому руслі. і мені повторню дають ЧСП це безглуздо, я гототовий був отрмати мут на певну куількість хвилин але не повторне ЧСП дане порушення не тягне на ЧСП проекту знову, я вважаю що це слив гравця. Скарга 1 . Євген Антонюк спровокував сам конфлікт написав скаргу і залишився безнакараний, вибачте це на мою думку блат лідера чи ні? Ніхто не знає але є вагомі докази що є слив гравця. Ось до прикладу працівник СБУ Д систематично закидає скарги на моє ім'я Ксерокопія і знову людина безнакаранна, стосовно Євгена Антонюка скарга 1 , скарга 2 , ось дві скарги доречі на самого Євгена і в яких за погрозу він отрмує сувору догану, це абсурд, хочу підчеркнути що мене коли я був на посаді лідера ВРУ зняли за перевищення посадових повноваженнь.І знову питання не блат це? У мене є багато питаннь але на головні я надав вам питання, і хочу почути чесну відповідь, я хочу щоб особи понесли покарання за данні порушення. Ось ще один доказ стосовно сливу Ксерокопія
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): в скарзі все наданно.
  5. Дата походження:19.03.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,576
Бали
257
Вітаю!

Переглянувши Вашу скаргу - виношу вердикт.
Оскільки, власник проєкту не займається розглядом скарг, надаю відповідь.
Євген Антонюк більше не перебуває на посаді лідера, також за свої неправомірні дії - він отримував покарання. Щодо Вас, переглянувши ще раз всі скарги, написані як на Вас - так і від Вашого імені, було прийняте наступне рішення. Вас буде винесено з ЧСП, але при умові того що Ви не будете провокувати гравців і робити дії, які робили до цього. Сподіваюсь, на взаєморозуміння.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі