Відмовлено ДЛЯ Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Astrall

ExizeFamQ <3
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
292
Реакції
291
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Олексій Волков
  2. Особистий нікнейм: 26301
  3. Суть скарги: Хочу щиро вибачитися за те що ображав, та принижував гравців. Я повністю усвідомлюю, що порушив правила, і дуже шкодую про свій необдуманий вчинок. Але зрозумійте, якщо людина спровокувала мене і вивела на емоції то не потрібно одразу блокувати, тому що я працюю над своєю поведінкою, і стараюсь не взілати в конфлік між гравцями. Я відсидів в бані, і ви знову мене заблокували. Шановний Віктор Миколайович прошу Вас з розумінням поставитися до ситуації, та переглянути термін мого блокування. З моменту блокування я багато переосмислив, і зрозумів що був не правий по відношенню до гравців, і до вас адже ви дали мені шанс на виправлення, але я його не цінував. Обіцяю що в подальшому не буду вестись на провокацію, і думати головою про сказані мною слова. Я розумію, що це не перше моє порушення — раніше я вже отримував блокування, але я знову припустився помилки. Також хочу звернути вашу увагу на те, що інші гравці за схожі порушення отримували значно коротші сроки. Людям допустимо робити помилки, і ви ж маєте розуміти що змінитись за день не можливо. Я тільки вийшов з блокування і мене знову заблокували. Я усвідомив те що накоїв, дайте мені можливість виправитись, я надіюсь на те що написані мною слова мають якесь значення. Дякую за розуміння і вибачте мене.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик провокація
  5. Дата походження: 18.05.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Наразі оскарження відхилено, створіть нове не раніше ніж 22.05.2025р.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі