На розгляді ДЛЯ ГАЛИЦЬКОГО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝐷𝑎𝑛і𝑘

Козак
Реєстрування
1 Чер 2025
Дописи
2
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Данік Хомс
2. Нікнейм адміністратора: ГА,ЗГС неоф
3. Суть скарги: Вітаю пане Олег в мене вже чесно не має сил щось комусь доказувати поясню ще раз для вас надіюся на ваше розуміння прошу ГА не влазити в цю розмову дякую за розуміння. Ось моя скарга тик так зразу признаю свої помилку а саме незнання тещо потрібно не 10 а 20 скарг і що вони мають бути розглянуті за це я призаню що винуватий,але питання де Конор побачив обман?????????? де я в скарзі написав обман є скрін де є 10 скарг на клан АСГАРД правильно-правильно то чому я получив 31 день бану за обман? Я вже не одноразово говорив що признаю що зробив помилку але не на 45 днів бану також мені приписали слив клану тут я фізично ніяк не докажу що не мав намірів зляти клан але ок!! Також ми 3 дня просиділи з адмінами у войсі всі говори що потрібно 20 схалениг скарг ЩО І ЗРОБИВ мій друг ось і як ви думаєте що був за вердикт правильно що мій кент получає теж бан 45 днів не забагато? Ну як поясни ОСК РОДНІ 14 днів скарга на форумі 45 ну якось не ординально правильно. я Прошу як мінімум моє оскарження та друга який подав ось цю скаргу тик . ТАКОЖ ХОЧУ ВИРАЖИТИ ДЯКУЮ ГА ЯКА ПЕРЕГЛЯДАЄ ПОВІДОМЛЕННЯ І ІГНОРУЄ ТА ЗА ТЕЩО МОЮ ПРОБЛЕМУ З АВТО З ЗАКОРДОНУ ВЕРІШОЮТЬ УЖЕ НЕ БІЛЬШЕ МІСЯЦЯ ДЯКУЮ! ось скарга на авто з закордону дякую за оперативність) також я немаю ніякого відношення до скарг гравця Макс Фомс-Раян Хомс це сам гравець зазначив у своїй скарзі ось
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ---
5. Дата порушення: 30.05.26

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі