На розгляді ДЛЯ ГАЛИЦЬКОГО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
290
Реакції
405
Бали
123
1. Андрюха Кріптаман
2. SERVER
3. Вітаю пане Олег. Мене забанили за деструктивні дії на 06 сервері й продублювали покарання на інші сервера.
На 06 та на 05 серверах бани минули, а от на 04, де я нічого не порушив у мене бан 40 днів. Нещодавно я подавав оскарження з проханням оскаржити мене, але пані ГА відмовила так як мене вже й так оскаржили з 6к днів.
Я не спробував обходити покарання на будь якому з серверів, я чесно відсидів свої 14 днів на 05, 15 днів на 06 сервері, та 20 днів на 04.
Я являюсь модератором та фактично лідером активного клану WarszawFamQ, завдяки своєму майну я маю змогу фінансово тянути всі витрати на клан...
На данний момент в мене вже злетів мій гараж, і це фактично вбиває 70% мого доходу, та через певний час якщо ви не підете мені на зустріч в мене злетить усе майно, яке мені дісталося не легким шляхом за 2 роки, серед цих 2 років я потрапляв у скам розмірі майже 1ккк, на той момент в мене вже не було бажання грати в цю гру, та починати все з початку, але все ж таки я переборов той період та став ще сильніше.
Наразі я зрозумів, що мої дії були не припустимі, і жалкую, що зізнався не відразу. Про скоєне щиро шкодую й запевняю подібне не повториться, а у випадку якщо я помічу недопрацювання гри, або якесь нове ахк я відразу повідомлятиму про це тестерів, щоб пофіксили(вже знаю один баг з дюпом грошей, яким можливо користуються).
Прошу піти мені на зустріч, скоротити термін мого блокування, або ж надати змогу проплатити частину мого майна.
Неділю тому мене і так помилково забанили на 03 сервері, та не віддали кошти, на той момент я перебував в бані майже скрізь, і це повністю відрізало мене від розвитку проекту.
Присягаюсь, мої дії були перший та востаній раз, дайте мені можливість продовжувати розвивати проект та неоф, через фактичну лідерство клану, яка займає значну частину серверу та неофу. Через мою відсутність клан вже багато чого втрачає та продовжує втрачати.
Без того на що я накопичував весь час, котрий я граю, не кажучи вже про гараж.. Сенсу мого розблокування через 40 днів з моменту останнього розглянутого оскарження, не будуть мати значення, прошу, скоротіть блокування загалом до місяця, тобто до 8 днів, так не злетить частина мого майна, я буду мати бажання розвиватися, ставати ще сильніше та збирати на гараж... І помимо цього понесу жорстке покарання терміном місяць.
Я вже надто довго в бані й хочу повернутися до гри. Надовший бан у мене на 04, хоча якраз таки тут я нічого не порушував та дотримувався всіх правил. Я є модератором активного клану, й фактично я ним управляю, маю котедж з теплицею який скоро злетить якщо я не оскаржуся. Саме коттедж допоможе мені стати на ноги.
Тому дуже прошу вас посприяти в моєму оскарженні. Я дійсно щиро шкодую й хочу повернутися до гри саме на 04, бо це є міій основний сервер 🙏
4. 27.07.26
5.
1786965447867.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі