Відмовлено ДЛЯ ГА ЄВГЕНІЙ ВОЛКОВ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Robert Beverts

Козак
Реєстрування
30 Гру 2023
Дописи
58
Реакції
21
Бали
11

Нікнейм адміністратора: Максим Ігнатченко

Особистий нікнейм: Роберт Бевертс

Суть скарги: не згідний з рішенням адміністратора. на даній відео фіксації можна замітити подібні слова ( туши еб*ло д*ун, ебл*ще туши) які було сказано до сторони мого друга який зовсім не ображається на подібні слова) на мою думку тут є фактичні порушення з яким я згідний але частично так як 5 днів бану за образу свого ж друга це занадто 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. Міра покарання мут до 120 хвилин / бан 7-20 днів 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. Міра покарання 60-180 хвилин / бан до 5 днів

Доповнення: фактично мені дали бан на 5 днів за неадекватне висловлювання таких слів як: еб*ло, Ебл*ще. Та за образу стосовно ****************************а

Синдро́м Да́уна — генетична аномалія, яку спричинює присутність додаткової хромосоми у 21 парі. Синдром ****************************а є хромосомною аномалією, якій притаманна додаткова хромосома 21 — цілковита або часткова. Такі діти мають 47 хромосом у каріотипі замість звичних 46.

Стосовно: FD та PG міру покарання видали в розмірі 90 хвилин ( повністю згідний )

Прохання: прошу зменшити міру покарання

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ

Дата походження: 13:02:2025

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець!

Вас було заблоковано за Вашу неадекватну поведінку в чаті
Блокування видано, так-як раніше ви вчиняли неодноразово подібні дії

Очікуйте вердикту ГА/ЗГА

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Адміністратор видав покарання вірно, згідно правил а також відштовхуючись від вашої історії покарань

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі