Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги: не згідний з рішенням адміністратора. на даній відео фіксації можна замітити подібні слова ( туши еб*ло д*ун, ебл*ще туши)які було сказано до сторони мого друга який зовсім не ображається на подібні слова)на мою думку тут є фактичні порушення з яким я згідний але частично так як 5 днів бану за образу свого ж друга це занадто 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. Міра покарання мут до 120 хвилин / бан 7-20 днів 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. Міра покарання 60-180 хвилин / бан до 5 днів
Доповнення: фактично мені дали бан на 5 днів за неадекватне висловлювання таких слів як: еб*ло, Ебл*ще. Та за образу стосовно ****************************а
Синдро́м Да́уна — генетична аномалія, яку спричинює присутність додаткової хромосоми у 21 парі. Синдром ****************************а є хромосомною аномалією, якій притаманна додаткова хромосома 21 — цілковита або часткова. Такі діти мають 47 хромосом у каріотипі замість звичних 46.
Стосовно: FD та PG міру покарання видали в розмірі 90 хвилин ( повністю згідний )
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.