Розглянуто ДЛЯ ГА / Іван Блащина

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дімон Дімітріус

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
117
Реакції
89
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Блащина
  2. Особистий нікнейм: Дімон Дімітріус
  3. Суть скарги: Мені було видано покарання за дб(таран машини) . Так як я є лідером клану також було видане покарання на клан а саме попередження. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/angels.216745/ в цій скарзі чітко видно що фрапс є обрізаним, до цього моменту були прохання прижатися до узбіччя які гравець проігнорував відповідно так як я перебував у машині сам я змушений був таранити автомобіль щоб зупинити його. Я признаю свою винну але прошу зняти покарання з клану тому що таке порушення від мене стається уперше на цьому фото гс неоф(зараз зга) заявляв що за рк від лідера клану нічого не буде також в правилах можна помітити що рк страшніший злочин ніж дб і покарання за рк триваліше . На цій скарзі також видно що гравець порушує правила серверу а саме багоюз він свідомо сів на заднє сидіння щоб по ньому не проходив урон як ми можемо бачити йому вдалось це зробити але під час цього коли він наніс достатньо урону він вирішив зняти свій скін і щоб по ньому проходив урон по логіці слідкуючого адміністратора можна порушувати а потім різно зупинитись і все буде гаразд .
    також в є контр аргумент що гравець порушує свідомо на цьому відео чітко видно як він сідає на бокові сидіння свого авто і наносить урон
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 06.10.2024

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Попередження з клану буде зняте
Приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі