Володимир Кіров
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 21 Вер 2023
- Дописи
- 47
- Реакції
- 65
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора:Вікторія Кизима та Леонард Королівський
- Особистий нікнейм:Володимир Кіров
- Суть скарги:Вітаю, шановний ГА або ЗГА!
Приїхав на зліт, захотів подивитися, скільки коштує бізнес. Беру мітку — мене телепортує Леонард Королівський і пише мені:"]: Прохід до мітки під час зльотів наразі не використовується. Це пов’язано з тим, що гравці, які приїжджають на зліт, стоять у черзі по 58."
Цього адміністратора не змушає те, що гравці порушують правило 1.13:
Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин / Респавн.
Порушенням вважається:створення штучних перешкод (наприклад, біг у зворотному напрямку, блокування проходу при наявності вільного простору) використання RP-відігрувань для навмисного обмеження доступу (наприклад, викрадення гравця, затримання тощо).
Важливо! Ви можете натиснути Alt й купити нерухомість під час її зльоту лише один раз. Якщо ви втратили шанс, адміністрація може телепортувати вас на респавн, щоб дати можливість іншим гравцям придбати майно.
Потім до мене причепилася Вікторія Кизима за те, що я стою на банкоматі. Адміністратора не цікавить, що люди стоять афк і не дають проходу до мітки, а чіпляються лише до мене, хоча я нікому не заважав. Це виглядає як якась особлива упередженість.
Прошу розібратися з цими адміністраторами, адже я не згоден із покаранням, оскільки тільки мене одного відкинули.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:03.09.2025