Розглянуто ДЛЯ ГА ДЛЯ ЗГА ЗАБОРОНЕНО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тайлер Налівной

Свободный человек
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
125
Реакції
167
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Джон Хомс
  3. Суть скарги: Вітаю, шановна Валерія прошу розблокувати мене я подавав скаргу раніше наш улюблений згна відповів не кратко не чітко просто сказал що відмовлено навіть без причини мене взломали на форумі написали гадості мене уло заблоковано у грі та у дс на форумі мене розблокували мені написав керівник щоб я подав оскарження та зоб мене розблокували надаю доказ Тиць Також хотілося запитати зга чому він не пояснює причину
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): подивіться що я заблокований
  5. Дата походження: 09.10.2025

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
319
Реакції
246
Бали
103
Слухайте, ну це реально несправедливо. Людину просто взламали, і все, що сталося з акаунта — то не він робив
Він нормальний, ніколи не порушував правил. Просто попав під злом, а тепер сидить у бані ні за що.
Було б круто, якби ви переглянули ситуацію. Ну правда, іноді краще дати шанс, ніж карати того, хто сам постраждав.​

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Оскаржую ваше блокування.
Але звертаю вашу увагу, що подібна ситуація в майбутньому призведе до повного блокування облікового запису без можливості оскарження.

Згідно з правилами UG, гравець несе повну відповідальність за безпеку свого акаунта. Будь-яка передача даних, використання сторонніх осіб або халатне ставлення до захисту облікового запису — є порушенням.
На сервері реалізовано систему двофакторної автентифікації (2FA), яка дозволяє уникнути подібних інцидентів, тому рекомендуємо обов’язково її активувати.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі