Зачинено ДЛЯ ГА/ЗГА | ГС НЕОФ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Astrall

ExizeFamQ <3
Реєстрування
25 Січ 2024
Дописи
292
Реакції
291
Бали
66
1. Нікнейм гравця: 103599
2. Особистий нікнейм: Астрал Ексайз
3. Клан порушника: на видео
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: сигма
5. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація. Сьогодні приймав участь в конкурсі "Король жаху" де для створення образу взяв на період конкурса скін "Таємничий крик" в гравця (90092), та відразу по закінченню конкурма підбіг до гравця аби віддати позичений одяг, кинув трейд та передав скіна. І лиш передавши зрозумів що передав не тому гравцю (Обидва гравці перебували в авто). Скін помилково передав гравцю (103599). Я відразу попрохав вернути скін назад та навіть запропонував в якость подяки скинути йому 5кк, на що гравець погодився, попросивши лиш приміряти. Потім я кидав йому пропозицію обміна, але він декілька раз відхиляв, аргументуючи, що не може чомусь передати, а потім взагалі вийшов з гри. Рахую Гравець (103599) просто не захотів віддавати коштовний скін. Прошу вилучити у гравця даний скін та видати йому покарання за такі дії. Відеодокази про те що скін я отримав на період конкурса та передачу не тому гравцю надаю нижче.
6. Докази (скриншот/відео): видео на котором я передал скин не тому игроку видео на котором игрок сказал что вернёт мне скин когда померяет видео на которм игрок вышел из игры
7. Дата порушення: 31.10.2025

Останнє редагування:

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Питання вирішено під час репорта при адміністраторі .

Зачинено​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі