Матвій Ахметов
Пенсія | Ukraine GTA
- Реєстрування
- 27 Тра 2023
- Дописи
- 120
- Реакції
- 61
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля Всеволод Нестайко
- Особистий нікнейм:Матвій Зубкевіч
- Суть скарги: Шановний пане Галицький , я пишу скаргу на гс/згс держ , моя суть скарги така я пішов по довірці на зама в уз тому що мене покликав до себе Євгеній Фенікс до себе ще раз скажу по ДОВРЦІ, і якщо не помиляюсь то обзвон має бути легким , як я пройшов обзвон мене перекинули вони до себе і почали казати ,що я не проходжу обзвон тому що: не буде лідера і у мене немає досвіду на цій посаді і ще в мене були помилки як вони мені казали було дві помилки і ще вони мені казали якщо був би лідер то тоді можна було і це від усьго цього залежить 60% якщо навіть і не більше , і я тоді почав казати що мені пану Євгенію міг все поястнити на ті три дні всі мой задачі я ще казав що мені можуть допомагати якщо в мене будуть питання то я можу звертатися до своїх слідкуючих , і я тоді прошу переглянути мій обзвон ще раз і подумати чи можу я іти на посаду заступника в уз і ще вони придералися до моїх слів таких: я був в мр д і я там був 10 і казав що я допомогав заступнику і лідеру на наборах, і тоді я можу сказати що я розумію свою задачу як заступника , і я ще раз кажу подумайте ще раз,
- і ще я вас прошу переглянути бали які я набрав і переглянутий фрапс мого обзвону.І надайте бали які я отримав і який мінімальний порг щоб ідти на замку!
Останнє редагування: