Розглянуто ДЛЯ ГА ПОВТОРНО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

666hhhy

Шановний гравець
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
70
Реакції
39
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Валентин Палировщикяиц
2. Нікнейм адміністратора: Крicтiан Родарiо
3. Суть скарги: Шановна адміністрація, мене забанили за образу рідних на 15днiв, сильно погорочився, хочу щиро вибачитися за свій вчинок — за те, що заМКшив Дарта Вейдера. Я усвідомив, що це було неправильне рішення і що подібні дії порушують правила сервера.
На момент написання цього оскарження я вже пробув 9 днів у бані, і за цей час я все добре переосмислив. Я зрозумів, що потрібно поважати інших людей.
Обіцяю, що надалі буду дотримуватись усіх правил сервера та поводитися відповідально. Також хояу додати що це мiй перший бан.
Дужо хотiв би заграти в цьому сезонi капт та повернутись до свого улюбленого клану Barinov та далi весело проводити з ними час.

Ще раз прошу вибачення за свої дії та сподіваюся на ваше розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик

Форумний Герой

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Враховуючи історію покарань в мене є сумніви щодо того, що ви зробили висновки. Як консенсус, можу запропонувати вам наступні умови:
  1. Ви погоджуєтесь на зміну нікнейму (та зазначаєте його), аби він відповідав принципам РП-ніку та не мав негативного контексту.
  2. Я погоджусь оскаржити покарання та дати можливість прийняти участь в капті.
Очікую відповіді.

666hhhy

Шановний гравець
Реєстрування
31 Січ 2024
Дописи
70
Реакції
39
Бали
23
я готовий, але отпишите в дс 666hhhy

Видалений користувач 76641

Гість
Ситуацію вирішено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі