- Реєстрування
- 24 Вер 2023
- Дописи
- 66
- Реакції
- 14
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Romanov1ch-CP або Олег Романович
- Особистий нікнейм: Денис Інжиєвський (Акаунта який заблокували)
- Суть скарги: Вітаю шановний пане ГА, сьогодні мені видали блокування основного акаунта на 6000 днів по причині порушенння правил мультиакаунтів, Я розумію що вчинив неправильно стосовно цього але я маю вам дещо пояснити:
- Більшість акаунтів які Ви могли побачити, була створена не мною, а моїм братом, все через те що ми граємо на одному пристрої, через що у нас немає можливості грати якось разом у цю гру з різних пристроїв, також, мій брат щось "переборщив" з акаунтами, та через що у нас вийшло в сумісній кількості 6 акаунтів (2 моїх та 4 його), зараз вийшло так, що на більшості акаунтів ми не граємо, та зараз граємо тільки на 3 акаунтах (Я граю на акаунті Ділан Алтонен (38680), а він грає на акаунті Даня Інжиєвський та Денис Інжиєвський, на Денисі я не граю оскільки для мене основним акаунтом вважається Ділан Алтонен)
- І коли адміністрація дізналася, що у нас є така кількість акаунтів, нам заблокували основний акаунт але твінки залишилися. Тому у мене до вас ВЕЛИКЕ прохання: Я прошу вас розблокувати мені основний акаунт та видалити усі акаунти ОКРІМ: Денис Інжиєвський (28319), Ділан Алтонен (38680) та Даня Інжиєвський (Айді не пам'ятаю). Зараз поясню чому: 38680 Акаунт є моїм, тобто, я на ньому граю на інших ні (моя основа). 2. 28319 на ньому іноді грає мій брат при тому його основний акаунт є Даня Інжиєвський.
- Тому дуже велике прохання, адміністарція, НЕ ВИДАЛЯЙТЕ дані акаунти. Ці акаунти є нашими спогадами та на них ми багато награли, тому прохання видалити зайві акаунти які у нас є та зробити нам виключення стосовно цього.
- P.S.: В правилах мультиакаунтів сказано, що на твінках не має бути майна, тому на твінк акаунтах брата ми продамо усе майно що є.
- Дякую за розуміння.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 27.05.2024