Відмовлено ДЛЯ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Вейд

Шановний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
13
Реакції
37
Бали
18
Вік
22
1.Нікнейм адміністратора:Га
2.Особистий нікнейм:Паша Вейд
3.Суть скарги:
Вітаю шановний га мене 2 місяця тому заблокував колишній га Монтіп Коваленко за «взаємодіяю з ЧСП

Хочу пояснити ситуацію та попросити переглянути рішення.

Я не здійснював жодної прямої взаємодії чи співпраці з гравцями кланом, що знаходяться у ЧСП

Єдиною дією з мого боку було лише висловлення підтримки цього клану, що не є прямою взаємодією та не прописано як порушення в правилах.

У правилах сервера немає чіткої вказівки, що словесна підтримка або згадка вже вважається підставою для блокування.

Я поважаю правила проєкту і готовий надалі суворо їх дотримуватися. Прошу переглянути бан або замінити його на попередження, оскільки умислу порушувати серверні правила з мого боку не було.

Прошу розглянути апеляцію об’єктивно. Готовий надати будь-які пояснення за потреби.
4.доказ видачі покарання(скріншот/відео):
5.Дата позодження:17.10.20

Вкладення

• IMG_3161.jpeg
    IMG_3161.jpeg
    524.4 Кб · Перегляди: 37

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю.

Після повторного розгляду вашої ситуації та перевірки обставин блокування адміністрацією встановлено, що рішення про накладення санкції було винесене обґрунтовано та у відповідності до правил проекту. Ваші дії, навіть якщо вони не мали прямого умислу на співпрацю, суперечать політиці нейтралітету щодо ЧСП, тому підстав для зняття або пом’якшення покарання немає. Рішення бувшого Головного Адміністратора Монтіпа Коваленка залишається в силі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі