Розглянуто ДЛЯ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Вальтер

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
127
Реакції
58
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Даня Вальтер [6786]
2. Нікнейм адміністратора: Евеліна Мартінс
3. Суть скарги: Вітаю шановний Ярослав. Клопочу про те, щоб ви більш детально розглянули скаргу тому що тут є неправомірні дії від адміністратора, а саме від пані Евеліна . Суть скарги така. По перше,відео триває 20 секунд це не є нормою і як показує практика потрібно розглядати повний відкат. Також пані адміністратор схвалила скаргу яка не є дійсною а саме:

Правила подачі скарги чи оскарження дій на адміністрації
-Якщо відео менше ніж 1 хвилина або понад 5 хвилин (виняток коротка ситуація, яка не потребує відео на 60 секунд, або довготривала ситуація, яку обрізати до 5 хвилин не можна для повного розуміння)
По друге пан Владюша як ви можете побачити на відкаті, людина просто біжить в нашу сторону я стояв біля теплиці і по мені був відкритий вогонь він сам їздив до нас зі своїми товаришами чи хто вони йому там та провокував нас на конфлікт,також відкривав по нам вогонь і не раз, Запросіть у данного гравця повний відкат всього що відбувалося для того щоб вдосконалитись про порушення з його сторони (де у нього їх там достатньо) . По третьє на відкаті видно як він просто врубив фрапс та почав бігти в нашу сторону,. Ви ж самі розумієте, що тут вже є нюанс і потрібно дивитись повний відкат. Також пан Ярослав хочу вас попросити провести бесіду та покарати данного адміністратора згідно правила UG.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)тиць
5. Дата порушення: 15.06.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,933
Реакції
1,786
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Покрананя видано вірно, якщо у вас є відео доказ там де гравець вас провокував подайте скаргу на форум у відповідь.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі