Кіля Азіров
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 26 Лип 2023
- Дописи
- 349
- Реакції
- 323
- Бали
- 81
1. Ваш нікнейм: Кіля Азіров
2. Нікнейм адміністратора: Евеліна Мартінс
3. Суть скарги:
Доброго вечора, шановний ГА.
Прошу розібратися в даній ситуації.
Клан CrimeFamq оголосив війну клану SpiritS, і вона була схвалена практично одразу після подачі. Вважаю таке рішення спірним через суттєву різницю в кількості учасників обох кланів.
На даний момент:
- У клані CrimeFamq перебуває близько 136 гравців.
- У клані SpiritS перебуває близько 10 гравців.
Звертаю увагу на пункт правил:
1.7. Клан не може оголосити війну клану, у якому перебуває менше ніж 5 людей.
Примітка: Адміністрація залишає за собою право відхилити війну, якщо вважає баланс несправедливим.
Після схвалення війни я звернувся до адміністратора Евеліни Мартінес, яка її схвалила, та поставив питання щодо справедливості такого рішення з огляду на значну різницю в кількості учасників кланів. У відповідь мені було зазначено, що правило стосується лише випадків, коли в клані менше 5 людей, а адміністрація має право як відхилити, так і схвалити війну на власний розсуд.
Проте виникає питання щодо самого балансу сторін. Співвідношення приблизно 136 до 10 навряд чи можна вважати рівними умовами для обох кланів. Саме тому прошу перевірити обґрунтованість схвалення війни та надати офіційне роз'яснення щодо застосування примітки про несправедливий баланс.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Оголошення війни
Спів відношення сторін
5. Дата порушення: 18.06.2026
2. Нікнейм адміністратора: Евеліна Мартінс
3. Суть скарги:
Доброго вечора, шановний ГА.
Прошу розібратися в даній ситуації.
Клан CrimeFamq оголосив війну клану SpiritS, і вона була схвалена практично одразу після подачі. Вважаю таке рішення спірним через суттєву різницю в кількості учасників обох кланів.
На даний момент:
- У клані CrimeFamq перебуває близько 136 гравців.
- У клані SpiritS перебуває близько 10 гравців.
Звертаю увагу на пункт правил:
1.7. Клан не може оголосити війну клану, у якому перебуває менше ніж 5 людей.
Примітка: Адміністрація залишає за собою право відхилити війну, якщо вважає баланс несправедливим.
Після схвалення війни я звернувся до адміністратора Евеліни Мартінес, яка її схвалила, та поставив питання щодо справедливості такого рішення з огляду на значну різницю в кількості учасників кланів. У відповідь мені було зазначено, що правило стосується лише випадків, коли в клані менше 5 людей, а адміністрація має право як відхилити, так і схвалити війну на власний розсуд.
Проте виникає питання щодо самого балансу сторін. Співвідношення приблизно 136 до 10 навряд чи можна вважати рівними умовами для обох кланів. Саме тому прошу перевірити обґрунтованість схвалення війни та надати офіційне роз'яснення щодо застосування примітки про несправедливий баланс.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Оголошення війни
Спів відношення сторін
5. Дата порушення: 18.06.2026