Розглянуто ДЛЯ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіля Азіров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
349
Реакції
323
Бали
81
1. Ваш нікнейм: Кіля Азіров
2. Нікнейм адміністратора: Евеліна Мартінс
3. Суть скарги:
Доброго вечора, шановний ГА.

Прошу розібратися в даній ситуації.
Клан CrimeFamq оголосив війну клану SpiritS, і вона була схвалена практично одразу після подачі. Вважаю таке рішення спірним через суттєву різницю в кількості учасників обох кланів.
На даний момент:
- У клані CrimeFamq перебуває близько 136 гравців.
- У клані SpiritS перебуває близько 10 гравців.
Звертаю увагу на пункт правил:
1.7. Клан не може оголосити війну клану, у якому перебуває менше ніж 5 людей.
Примітка: Адміністрація залишає за собою право відхилити війну, якщо вважає баланс несправедливим.
Після схвалення війни я звернувся до адміністратора Евеліни Мартінес, яка її схвалила, та поставив питання щодо справедливості такого рішення з огляду на значну різницю в кількості учасників кланів. У відповідь мені було зазначено, що правило стосується лише випадків, коли в клані менше 5 людей, а адміністрація має право як відхилити, так і схвалити війну на власний розсуд.
Проте виникає питання щодо самого балансу сторін. Співвідношення приблизно 136 до 10 навряд чи можна вважати рівними умовами для обох кланів. Саме тому прошу перевірити обґрунтованість схвалення війни та надати офіційне роз'яснення щодо застосування примітки про несправедливий баланс.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Оголошення війни
Знімок екрана (222).png

Спів відношення сторін

Знімок екрана (221).png
1781801635628.png

5. Дата порушення: 18.06.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,942
Реакції
1,790
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Шановний гравець, провівши бесіду з ЗГС неоф, оскільки вона схвалила дану заявку, я дійшов висновку і розуміння чому вона це зробила.
На разі клан "крайм" має дуже багато новачків, які розвиваються на сервері. Вони не всі топ клановці, а лише починають свою кар'єру. Також враховуючі порушення він вашого клану ІС причина для початку війни кланів є. Також хочу зауважити, що картельні клани на те і є картельні, аби у них був великий склад осіб для розвитку клану. І вводити штучні правила, що будуть дуже жорстко обмежувати картельні клани по взаємодії з іншими я не бачу сенсу, оскільки Рп будується на процесах з реального життя, і бувають часті випадки коли великі клани розправляються з малими. Стосовно примітки "Примітка: Адміністрація залишає за собою право відхилити війну, якщо вважає баланс несправедливим.", тут потрібно завжди в першу чергу дивитися на клан, буває клан і на 100 осіб, але стріляти вміють лише 5-10, а бувають клани на 10 осіб і там всі добре стріляють. Дана примітка була розроблена для кланів, які тільки починають свою кар'єру і не мають великих фамок по іншим серверам тощо. Тому у цьому випадку правило до вас може застосовуватись повною мірою.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі