Розглянуто ДЛЯ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джитаро Блейз

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Бер 2026
Дописи
111
Реакції
77
Бали
77
1. Ваш нікнейм та ID: Джитаро Блейз 66513
2. Нікнейм адміністратора: Олексій Киволон
3. Суть скарги: Подаю скаргу на адміністратора у зв'язку з його халатним ставленням до обов'язків, некомпетентністю при розгляді скарг, провокаційною поведінкою та некоректно виданим покаранням (бан на 31 день).
Основні порушення з боку адміністратора:
Халатність та ігнорування фактів при розгляді скарг:
Адміністратор закрив/відхилив скарги на гравців за вихід під час RP-ситуації та образу рідних (МК). Причиною вказав те, що "не чутно, хто говорить". При цьому адміністратор повністю проігнорував факти, ситуативний контекст та системний баг із мікрофоном, про який відомо давно. Замість детального розбору ситуації та перевірки логів адміністратор просто покрив порушників та закрив очі на образу рідних.
2. Безпідставні погрози "зняттям" та баном у приватних повідомленнях:
Під час спроби з'ясувати причину відхилення скарг у ЛС Discord, адміністратор замість конструктивної відповіді почав погрожувати мені покараннями та зняттям ("жди снятие и бан"), не маючи на це жодних реальних підстав. Це є прямим перевищенням посадових повноважень та психологічним тиском на гравця.
3. Провокаційна та неналежна поведінка (Незрозуміла зверхність):
Надані скріншоти чітко демонструють, що адміністратор спілкується зверхньо, використовує насмішки ("ХАХАХАХА", смайли), свідомо провокуючи мене на емоції та конфлікт, замість того щоб виконувати свої прямі обов'язки та залишатися нейтральним.
4. Невідповідність та завищення покарання (31 день бану):
Я визнаю, що піддався на його провокації та написав кілька некоректних слів у приватні повідомлення (не в грі, а в особистому листуванні). Однак видавати за це блокування на 31 день — це абсолютний абсурд, перевищення повноважень та особиста помста за те, що я вказав на його помилки. У моїх діях не було загрози сливом, розправою чи вандалізмом. Покутувати провину за емоційний сплеск у ЛС покаранням у 31 день бану — непропорційно.
Порушень з боку даного адміністратора (покривання гравців, халатність, погрози без причин, провокації та перевищення санкцій) значно більше, ніж моє емоційне висловлювання в ЛС Discord.
Вимоги:
Провести перевірку дій та компетентності адміністратора Kivolon щодо розгляду скарг та поведінки з гравцями.
Застосувати до адміністратора дисциплінарне покарання (аж до зняття з посади за перевищення повноважень та провокації).
Переглянути та оскаржити моє блокування (знизити термін або замінити на мут/попередження з урахуванням вищезазначених фактів).
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Тиць , Тиць
5. Дата порушення: 22.09.2026

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,400
Реакції
2,411
Бали
558
Вітаю, що стосується першого пункту скарги - я надавав відповідь у попередній Вашій скарзі. По виданому покаранню Вам - Ви образливо ставились до адміністратора, порушивши правила Ukraine GTA - 7.10. Заборонено ображати / погрожувати адміністрації поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях тощо (під це правило підпадає все що стосується дій адміністратора). | Бан до 31 дня / Бан 6000 днів

За своє спілкування - адміністратор понесе дисциплінарне покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі