Розглянуто ДЛЯ Головченко або Галицькому!! ЗГА, ГА не закривати!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
298
Реакції
682
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора: Міша Головченко, Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Михасик Хелл
  3. Суть скарги: Вітаю. Звертаюсь до вас із проблемою, щодо Тюнінг-центр. Після оновлення 3.1 додали страбоскопи, шини, тощо( самі вже розумієти), але більшість цих покращень для авто є за донат валюту. Я як власник даного бізнесу був дуже розчорований, тому що саме найкраще додають за донат, А НЕ за ігрову валюту. Я вважаю та багато власників даного бізнесу додати нам прибуток теж донат валютою або проценти з покупки за донат валюту, тому що фінка повинна бути гарна, після такого оновлення, але деякі гравці, які мають змогу купляють покращення для свого авто за донат. Тому пане Олегу, Михайлу прошу вас додати можливість, щоб коли гравці купляють у Тюнінг-центрі щось за донат, то нам власникам йшов теж якийсь малий прибуток, донат валюта або ігрова. Дуже прошу це взяти до уваги. Дякую за увагу. Гарного дня!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 26.08.2025

Реєстрування
3 Гру 2024
Дописи
35
Реакції
6
Бали
13
  3. Суть скарги: Вітаю. Звертаюсь до вас із проблемою, щодо Тюнінг-центр. Після оновлення 3.1 додали страбоскопи, шини, тощо( самі вже розумієти), але більшість цих покращень для авто є за донат валюту. Я як власник даного бізнесу був дуже розчорований, тому що саме найкраще додають за донат, А НЕ за ігрову валюту. Я вважаю та багато власників даного бізнесу додати нам прибуток теж донат валютою або проценти з покупки за донат валюту, тому що фінка повинна бути гарна, після такого оновлення, але деякі гравці, які мають змогу купляють покращення для свого авто за донат. Тому пане Олегу, Михайлу прошу вас додати можливість, щоб коли гравці купляють у Тюнінг-центрі щось за донат, то нам власникам йшов теж якийсь малий прибуток, донат валюта або ігрова. Дуже прошу це взяти до уваги. Дякую за увагу. Гарного дня!
За

Андрій Вербицький

Пенсія 02 | Західна Україна
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
194
Реакції
559
Бали
138
Багато хочеш.
1.Донаткою ніхто платити не буде.
2.Тюнинг центр і так нормально має з обновлення.
3.Щось магазин одягу не ниє,що в них купують анімації за донат.

Марк Безсонов

[M AI-Capone] 02
Реєстрування
5 Чер 2023
Дописи
85
Реакції
128
Бали
38
Проти якщо добавлять фінку донат ціна цього бізнесу буде недосяжна

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
624
Реакції
845
Бали
153
проти, смислу немає робити за гроші, система була оновлена чітко. Кожна людина купляє те що потрібно їй, хто не має можливості, вибачте.

Міша Головченко

Team Testing UKRAINE GTA
Головний тестер
Реєстрування
30 Гру 2022
Дописи
5,355
Реакції
1,500
Бали
253
Вітаю! Додавання відсотка прибутку з донату не передбачене.
Чому?
Тому що у вашому бізнесі, як і загалом у грі, був повністю сформований баланс: вініли, стробоскопи, кейси — кожна послуга доступна за віртуальну валюту. Якби існував окремий розділ лише з донат-послугами, тоді це було б можливо. Але наразі такого функціоналу впроваджувати не планується.
Прибуток вашого бізнесу вже зріс щонайменше на 30%.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі