Зачинено ДЛЯ ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
. Сервер у діскорді: Всі
2. Нікнейм теха: -
3. Особистий нікнейм (Discord): @maximgeras
4. Суть скарги: Хочу щиро вибачитися за те, що включив демонстрацію на інший проєкт,
через це мій акаунт було заблоковано. Я повністю усвідомлюю свою помилку і запевняю, що більше такої ситуації не повториться.
Я дуже прошу розглянути можливість розбану мого акаунту. Я готовий дотримуватися всіх правил і надалі діяти відповідально.
Дякую за ваше розуміння та шанс виправити ситуацію.
Багато хто з СМ подивився, але тільки один Дмитро перевірив скаргу, ще раз повторюю, для ЗКТП! я знаю що мені надали відповідь. але всі ми люди, та маємо право на 2 шанс.

Шановні! Скарга йде для ЗКТП, будь ласка не робіть такого, та він я впевнений перевіре, я для нього пишу скаргу, не потрібно ії відмовляти, ви ж самі робите так щоб я порушив, тому що я написав що для ЗКТП, чому коли скарга на йде на адміністрацію та пишется для Коваленка то ії переглядає Сергій, а тут ви перевіряєте, коли я пишу для ЗКТП

5. Доказ: (скриншот/відео): -
6. Дата походження: 01.08.2024

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю, вам було надано відповідь від технічного адміністратора в минулій скарзі: Тиць
Також надаю вам усне попередження щодо флуду темами, на майбутнє будете покарання згідно правил форуму

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі